Life

Gabriela Cristea, din nou în atenția Oanei Zăvoranu: „Hipo Mocangela… pe pled”

Gabriela Cristea a ajuns din nou în gura Oanei Zăvoranu, după ce le-a spus fanilor că a început ”războiul” împotriva căpușelor.
19.05.2021 | 18:25
Gabriela Cristea din nou in atentia Oanei Zavoranu Hipo Mocangela pe pled
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a avut din nou ceva de comentat despre Gabriela Cristea, după ce recent i-a dedicat un episod întreg pe canalul ei de Youtube.

Actrița a postat pe Instagram două imagini în care prezentatoarea de la Antena Stars stă pe iarbă cu fetele sale. Oana a făcut ”mișto” de nevasta lui Tavi Clonda care spunea în respectivul clip cum are grijă de fetițele sale în perioada când căpușele ies la atac.

ADVERTISEMENT

Oana a vrut să le arate oamenilor că Gabriela Cristea face reclamă la absolut orice, dând acest ultim exemplu cu soluția împotriva țânțarilor și căpușelor.

Oana Zăvoranu ironizează postările pe care le face Gabriela Cristea. Episodul soluția anti-căpușe

Querida folosește tot felul de apelative atunci când le critică pe vedetele care promovează tot felul de produse pe Instagram. Pentru fosta prezentatoare de la „Noră pentru mama” a găsit porecla Hipo Mocangela.

ADVERTISEMENT

„Hipo Mocangela… pe pled. Ea nu o fi auzit de ”no bâzz”? Vezi că au din abundență Regina Regească și Cătă Barosanu”, este unul din comentariile scrise de Oana Zăvoranu la imaginea postată de Gabi Cristea.

„Apar căpușele așa… Chiar dacă Tăviță stropește… Și ea vrea să își protejeze familia, mă”, a mai scris actrița pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu se leagă de familia Gabrielei Cristea. În urmă cu ceva timp, aceasta i-a taxat extrem de dur pe prezentatoare și soțul ei pentru apetența cu care promovează orice pe Instagram.

Oana le-a bătut obrazul de nenumărate ori celor doi pentru faptul că au impresia că inspiră pe cineva cu ceea ce fac.

ADVERTISEMENT
gabriela cristea
Oana Zăvoranu a comentat un videoclip în care Gabriela Cristea vorbea despre cum își protejează familia de căpușe. Foto: Instastory

Actrița îi acuză de tupeu maxim pe soții Cristea-Clonda

„Pe cine inspirați voi? Tupeul maxim mi se pare că atunci când tu ai mers gratis într-un loc să mi-l recomanzi mie. Dacă mă duc eu acolo cumva beneficiez de facilitățile de care ai beneficiat tu?

Pac la final îți face nota de plată. Când le dați like-uri, să știți că vine momentul în care și voi aveți nevoie… Plătiți la casă sau puteți să faci un story și vă lasă ăia?”, este una din cele mai dure ieșiri ale Oanei Zăvoranu la adresa familiei Cristea-Clonda.

Săptămâna trecută, și prietenii celor doi soți au intrat în vizorul Queridei. Este vorba despre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, prezenți și ei pe Instagram cu tot felul de reclame. Vezi aici ce a spus despre ei.

 

ADVERTISEMENT