Life

Gabriela Cristea, din nou pe micile ecrane. Cum a impresionat la Mireasa, urzeala soacrelor

29.03.2021 | 21:56
Gabriela Cristea din nou pe micile ecrane Cum a impresionat la Mireasa urzeala soacrelor
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a revenit din nou pe micile ecrane, unde moderează show-ul matrimonial „Mireasa, urzeala soacrelor”. Vedeta și-a impresionat telespectatorii încă de la prima ediție, deși a avut emoții uriașe. 

Prezentatoarea a avut o apariție de senzație în emisiune, care este o extensie a reality show-ului de la Antena 1, prezentat de Simona Gherghe. Frumoasa brunetă a îmbrăcat un costum în nuanță corai, care i-a pus în valoare formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost asortată cu un maieu în aceeași nuanță, în timp ce în picioare a purtat o pereche de pantofi negrii. Gabriela Cristea a revenit în forță pe sticlă, mai ales că aștepta de mai bine de un an să „prindă” un asemenea format avantajos.

Gabriela Cristea a revenit în televiziune. Cum s-a remarcat vedeta

„Am emoții pentru că mă întorc după un an în studioul de televiziune, dar sunt sigură că totul o să fie așa cum am planificat. Vă urez bine ați venit la Mireasa, urzeala soacrelor.

ADVERTISEMENT

Am observat că vreți să vă spuneți punctul de vedere, voi, fanii, și de aceea există această emisiune, pentru ca voi să depășiți barierele online-ului și să veniți aici.

Cel mai de temut sunt soacrele, nu-i așa? Iar mamele de băieți sunt…șșșt. Nu spunem mai mult. Aici veți găsi părerile mamelor băieților la acțiunile fetelor.

ADVERTISEMENT

Și mamele fetelor vor avea un cuvânt greu de spus, la fel și voi, susținătorii”, a declarat Gabriela Cristea despre show-ul „Mireasa, urzeala soacrelor”.

Emisiunea poate fi urmărită pe Antena Stars, de luni până vineri, începând cu ora 19:00. Vedeta va dezbate alături de invitații săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa și le va răspunde telespectatorilor de acasă, care vor să fie la curent cu totul.

ADVERTISEMENT

Show-ul moderat de Gabriela Cristea aduce în fața publicului povești de dragoste încheiate dramatic, iubiri ascunse sau neasumate, dar și situații contradictorii. Formatul le oferă oamenilor să fie deschiși și să spună ce cred despre emisiune.

ADVERTISEMENT