Life

Gabriela Cristea, executată silit. Ce s-a întâmplat cu banii luați în urmă cu 18 ani

Vedeta a primit o veste la care nu se aștepta. În urmă cu 18 ani a făcut un credit la bancă, dar a uitat să-l achite. Acum va fi executată silit.
05.08.2021 | 08:40
Gabriela Cristea executata silit Ce sa intamplat cu banii luati in urma cu 18 ani
ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune are din nou probleme cu legea. Aceasta va fi executat silit pentru că ar fi uitat să acopere în totalitate un credit făcut în anul 2003. Decizia instanței este definitivă.

Nu este pentru prima dată când Gabriela Cristea trece prin așa ceva. Ea a pierdut mai multe procese.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, executată silit. Ce s-a întâmplat cu banii luați în urmă cu 18 ani

O firmă de recuperare creanțe a câștigat procesul cu Gabriela Cristea și o va executa silit pe vedeta de televiziune, potrivit WOWbiz. Bruneta a făcut împrumutul în urmă cu 18 ani, în februarie 2003.

La data respectivă, aceasta lucra la B1TV și era în plină ascensiune după ce apăruse în cunoscuta revistă Playboy. Avea doar 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Pentru că vedeta a uitat se pare să plătească, banca a vândut creanța spre o firmă de recuperări, care a cerut ajutorul unui executor judecătoresc. Apoi lucrurile au fost stabilite de instanță.

Acum, Gabriela Cristea va rămâne fără un bun care îi aparține, fie i se va pune sechestru pe conturile bancare. Decizia instanței nu poate fi atacată aceasta fiind definitivă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, aceasta a mai primit o veste proastă. Mașina pe care o conducea de aproape 10 ani și care aparținea firmei fostului său soț, Marcel Toader i-a fost luată.

Administratorul societății a recuperat toate bunurile pentru a fi scoase la licitație, în condițiile în care firma este în insolvență.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, probleme cu băncile

Gabriela Cristea a avut de mai multe ori în trecut probleme cu băncile. În urmă cu ceva vreme, vedeta și soțul ei, Tavi Clonda au făcut două credite destul de mari. Se pare că au împrumutat aproximativ 89.900 de lei (20.000 de euro, la acel moment). Gabriela Cristea a garantat acel împrumut cu veniturile sale lunare.

A urmat un nou împrumut făcut de Tavi Clonda, care a mai luat 67.500 de lei. Și aici garanțiile au fost veniturile sale lunare. Pentru că nu au plătit tot ce datorau, au fost în postura de a fi executați silit.

Au apelat însă la un avocat, iar acesta se pare ar fi reușit să anuleze decizia instanței.

ADVERTISEMENT