Life

Gabriela Cristea îi ”curentează” pe cei de la Enel! Ce factură trebuie să plătească și de ce se teme după ce a rămas des fără lumină: „Îi omor cu mâna mea”

Gabriela Cristea are tot mai des probleme cu compania italiană Enel. Vedeta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit. Ce a pățit de data asta?
21.09.2022 | 12:17
Gabriela Cristea ii curenteaza pe cei de la Enel Ce factura trebuie sa plateasca si de ce se teme dupa ce a ramas des fara lumina Ii omor cu mana mea
Gabriela Cristea, sătulă de problemele cu Enelul. Foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După Oana Roman, Dorian Popa, Marius Manole și Mihai Șora, a sosit rândul Gabrielei Cristea să se plângă de serviciile companiei Enel. Prezentatoarea de la Antena Stars este foc și pară pe firmă, acuzând-o că i-a creat o pagubă de 10.000 de euro, însă asta nu este singura problemă cu care se confruntă vedeta.

Gabriela Cristea, revoltată pe compania Enel

Nevasta cântărețului Tavi Clonda se gândește foarte serios să îi dea în judecată pe cei de la Enel. Este extrem de nemulțumită de serviciile pe care le oferă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a spus of-ul, în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind și cât i-a venit de plătit la ultima factură, primită acum trei zile. Vedeta ne-a zis și cât a investit pentru a avea curent electric.

Realizatoarea emisiunii „Mireasa: capriciile iubirii” susține că Enel i-a produs o pagubă de 10.000 de euro la începutul pandemiei. Acuză compania că trage de timp pentru a-i da banii înapoi, așteptând termenul de prescripție de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Gabriela ne-a zis că nu va permite să treacă acești ani și îi va da în judecată dacă problemele sale nu vor fi rezolvate. Pe lângă paguba respectivă, vedeta se plânge că rămâne tot mai des fără curent electric și că s-a săturat de această situație.

Întrebată de FANATIK de ce nu se mută la o altă companie, prezentatoarea a spus că s-a mutat cu plățile, însă cu privire la schimbarea furnizorului e o întreagă tevatură și durează.

ADVERTISEMENT

„Am o factură de 2.600 de lei, dar nu știu despre ce e vorba”

„Eu sper să nu îi dau în judecată. Voi ajunge în situația asta dacă nu își respectă angajamentele. Am toate documentele. Totul e înregistrat, toate mailurile. Mereu când încerc să rezolv câte o problemă provocată de ei mă sună cineva și-mi promite că se rezolvă. În realitate nu se întâmplă nimic.

Deocamdată nu am nervii necesari să merg cu ei în judecată… Dar nu mai am mult”, ne-a mărturisit Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei Stars ne-a zis și ce plată i-a venit acum trei zile: „Am o factură de 2.600 de lei, dar nu știu exact despre ce e vorba (n.r.: în ideea că s-ar putea să fie regularizarea)”.

Petrecerea de ziua lui Tavi și a Victoriei ar putea fi stricată de serviciile companiei italiene: „Dacă se ajunge la asta, îi omor cu mâna mea!”

Prezentatoarea a spus că pentru branșare a scos din buzunar aproape 20.000 de lei. E o sumă pe care ar trebui s-o plătească din nou dacă s-ar muta la un alt furnizor de energie electrică.

Cristea mai are un stres, tot din cauza companiei italiene. Sâmbătă, pe 23 septembrie, va avea loc o petrecere în casa vedetei, Tavi și Victoria sărbătorindu-și împreună ziua de naștere.

„Mă gândesc ce se va întâmpla sâmbătă, când avem o petrecere pentru copii. Avem un cort din acela gonflabil care funcționează pe bază de curent electric. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar lua curentul în timp ce copiii s-ar juca? Dacă se ajunge la asta, îi omor cu mâna mea!”, a spus nervoasă Gabriela Cristea.

După cum susțineam mai sus, Gabriela Cristea nu este singura persoană cunoscută care a avut probleme cu compania italiană. Oana Roman a dezvăluit, de curând, pentru FANATIK cât e nevoită să plătească.

ADVERTISEMENT