Life

Gabriela Cristea, imagini cu piscina de acasă. Prezentatoarea Mireasa, Capriciile iubirii și-a împlinit visul

Gabriela Cristea și-a îndeplinit un vis pe care-l avea de ceva vreme. Frumoasa brunetă le-a dezvăluit fanilor că a terminat lucrările la piscina din curtea casei.
07.06.2022 | 18:17
Gabriela Cristea, imagini de la finalizarea piscinei. Cine a făcut prima baie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a postat ultimul vlog din seria dedicată piscinei. Soția artistului Tavi Clonda le-a arătat celor care o urmăresc cum arată, dar și cine a îndrăznit să facă prima baie imediat după inaugurare.

Gabriela Cristea, imagini de la finalizarea piscinei. Cine a făcut prima baie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt fericiți că au terminat proiectul pe care-l aveau chiar în primele zile de vară. Celebra prezentatoare a filmat întregul proces de construcție a piscinei, care are inclusă și o cascadă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bazinul este format din două părți, una pentru fiicele vedetei, Victoria și Iris, care au așteptat cu sufletul la gură să facă baie. De altfel, cele mici sunt cele care au îndrăznit să intre primele în piscină.

Totodată, Gabriela Cristea a mărturisit că temperatura apei va fi ridicată pe tot parcursul anului, asta pentru că a fost montată o pompă specială care menține piscina încălzită indiferent de vreme. Moderatoarea nu a avut curaj să încerce apa.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, mândră de noul său proiect. Și-a construit piscină

Gabriela Cristea și fiicele sale nu au mai avut răbdare și au intrat în apă, chiar dacă era rece și nu era curățată. Fosta gazdă a show-ului Noră pentru mama a stat pe margine și a avut grija ca micuțele să nu pățească nimic.

Victoria și Iris adoră apa și să stea în piscină, unde nu au uitat nici de păpușile lor. Cele mici au fredonat câteva dintre piesele tatălui lor, printre care se numără și melodia Prea cald.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am împlinit un vis mai vechi, ne-am construit piscină… vedeți cine a avut curajul să facă prima bălăceală, chiar dacă apa era încă rece.

Așa că hai cu canicula și cu pozele instagramabile! Piscina e gata… să vină vara”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Urmați-vă visurile… mai devreme sau mai târziu dacă vă doriți cu adevărat se pot îndeplini”, a completat Tavi Clonda în vlogul de pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT