Life

Gabriela Cristea împlinește 47 de ani. Ce mesaj a primit vedeta din partea soțului, Tavi Clonda

Gabrile Cristea își serbează ziua de naștere în izolare, după ce a fost diagnosticată recent cu noul tip de coronavirus.
26.10.2021 | 11:54
Gabriela Cristea implineste 47 de ani Ce mesaj a primit vedeta din partea sotului Tavi Clonda
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Cu această ocazie a primit un mesaj emoționant din partea partenerul ei de viață.

Tavi Clonda a scris o postare pe Instagram, acolo i-a mulțumit pentru toată susținerea din ultimii ani, dar și pentru că i-a dăruit două fete minunate.

ADVERTISEMENT

Artistul vorbește despre o călătorie frumoasă împreună cu moderatoarea de la Antena Stars, Gabriela Cristea, cu care a distribuit mai multe imagini.

Gabriela Cristea, zi de naștere în izolare. Mesajul emoționant primit de la soțul ei, Tavi Clonda

Azi e ziua soției mele, Gabriela! Îți mulțumesc iubita mea pentru că mi-ai transformat toate visurile în realitate, am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru!

ADVERTISEMENT

Să fii sănătoasă (pentru că iubita ești) și să ti se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc!

Pozele din postare arată o parte din călătoria în 2, apoi în 3 și apoi în 4 și stai să vezi ce mai urmează! La muuuulti ani, dragostea mea”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena Stars nu a trecut cu vederea mesajul emoționant venit din partea artistului. Gabriela Cristea și-a exprimat la rândul ei iubirea pentru cântăreț, cu care se află în izolare perioada asta.

„M-am fastâcit! Îți mulțumesc și eu pentru călătoria noastra și abia aștept să văd ce ne mai așteaptă. Te iubesc!”, este răspunsul lăsat de prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, aniversare în sânul familiei

Moderatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” împlinește 47 de ani, zi pe care o va sărbători alături de cei mai dragi oameni din viața ei, soțul și copiii.

Gabriela Cristea este fericită că-i poate avea alături pe cei apropiați, asta și pentru că virusul din China nu-i mai dă dureri de cap ca la început și se simte mult mai bine.

Frumoasa brunetă și-a recăpătat vocea pe care o cam pierduse din cauza unei răgușeli și mai are numai câteva zile până când va ieși din izolare și va reveni pe micul ecran.

ADVERTISEMENT