Life

Gabriela Cristea, în atenția medicilor. Prima reacție a vedetei

07.08.2020 | 13:17
Gabriela Cristea in atentia medicilor Prima reactie a vedetei
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale momentului și, în ciuda faptului că revenirea pe micul ecran se lasă așteptată, păstrează în permanență legătura cu miile de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Asumată și directă, așa cum o știm, Gabriela Cristea, căci despre ea este vorba, vorbește cu sinceritate chiar și despre experiențele mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Recent, bruneta le-a dezvăluit tuturor că a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor.

Ganriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor

Din fericire, a fost vorba despre o simplă procedură menită să o ajute în lupta cu kilogramele în plus.

Se știe că vedeta a făcut mari eforturi după nașterea celui de-al doilea copil pentru a reveni la silueta care i-a adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

Dragilor, stați linișțiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, le-a transmis Gabriela Cristea fanilor săi, într-un filmuleț realizat chiar de pe patul de spital.

Ține cont de toate măsurile sanitare impuse în contextul pandemiei

În imagini se poate vedea că prezentatoarea TV poartă mască de protecție și respectă cu sfințenie toate măsurile sanitare impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Totodată, aceasta a mărturisit că este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a avea un trup tras ca prin inel.

ADVERTISEMENT

Toate măsurile de protecție sunt respectate, iar eu voi fi și mai slabă. A, și mi-am mai făcut și ceva la mână.

Nu știu ce, radiofrecvență, sau ceva de genul ăsta. Să arătăm bine, să fim frumoase, să vină toamna frumos la noi”, a mai spus bruneta.

ADVERTISEMENT