Life

Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii. Motivul pentru care Paula Chirilă i-a ținut locul

Gabriela Cristea a fost înlocuită la emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii pe care o prezintă. Paula Chirilă i-a ținut locul vedetei.
11.04.2023 | 07:20
Gabriela Cristea inlocuita de la emisiunea Mireasa Capriciile iubirii Motivul pentru care Paula Chirila ia tinut locul
Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Nu puțini sunt cei care o admiră pe aceasta pentru modul îi care îi tratează pe invitați, dar și pentru producțiile pe care le-a prezentat și din care a făcut parte de-a lungul anilor.

Gabriela Cristea, înlocuită de la Mireasa, Capriciile Iubirii

Totuși, se pare că Gabriela Cristea traversează acum o perioadă destul de dificilă. Vedeta a lipsit din platoul emisiunii Mireasa, Capriciile iubirii pe care o prezintă. Paula Chirilă a înlocuit-o pe prezentatoarea tv și evident că mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Și iată că acum aflăm și motivul. Într-o postare pe pagina personală de socializare, Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor săi că trece printr-o perioadă destul de neplăcută. Ea este obligată să stea ceva timp acasă în perioada care urmează.

Conform postării sale, celebra prezentatoare tv se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Drept urmare, aceasta este și motivul absenței sale. Mai mult de atât, soția lui Tavi Clonda a mai adăugat și că este vorba despre mai multe zile în care va absenta de la faimosul show pe care îl prezintă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, aceasta speră să își revină cât mai repede și să se întoarcă la treabă. În postarea ei, Gabriela Cristea a ținut să îi mulțumească și colegei sale, Paula Chirilă, pentru ajutorul acordat. Ea le-a promis fanilor săi că se va întoarce în curând și i-a îmbrățișat cu drag

Mesajul postat de prezentatoarea tv

”Dragilor, sunt perioade când sănătatea îți joacă feste și ești obligat să stai departe de tot și să te îngrijești. Zilele acestea traversez o astfel de perioadă, dar sper sa mă refac cât mai curând și să mă întorc la întâlnirile noastre din fiecare seară la emisiune.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc Paulei Chirilă pentru ajutorul oferit în această perioadă și promit să mă întorc cât de curând. Vă îmbrățișez cu drag!”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea în mediul online. Amintim că în urmă cu doar o zi, vedeta a plecat într-o vacanță.

Mai exact, ea și Tavi Clonda au optat pentru un weekend la munte, iar din imaginile postate s-ar părea că cei doi s-au simțit foarte bine. Nimeni nu avea însă să știe că vedeta tv se va întoarce bolnavă de acolo și nu va mai putea să își prezinte emisiunea.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că anterior și Simona Gherghe a absentat din emisiunea Mireasa pe care o prezintă. Vedeta a fost nevoită să stea acasă după s-a confruntat la rândul ei cu o serie de probleme de sănătate. La acel moment, Gabriela Cristea a fost cea care a înlocuit-o până când aceasta a revenit. 

ADVERTISEMENT