Life

Gabriela Cristea, la doctor cu fetițele ei. Ce au pățit cele mici: “Mă tot întrebați…” 

17.11.2020 | 19:49
Gabriela Cristea la doctor cu fetitele ei Ce au patit cele mici Ma tot intrebati
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este foarte dedicată familiei sale și este o mămică foarte implicată în creșterea fetițelor sale. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că a făcut o nouă vizită la doctor cu cele mici.

Gabriela Cristea se poate considera o femeie împlinită, de vreme ce are o carieră de succes, în continuă ascendiune, un soț care o iubește necondiționat și două fetițe frumoase și cuminți.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita prezentatoare TV este căsătorită cu Tavi Clonda de cinci ani, iar înainte a fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader. Gabriela Cristea are două fetițe cu actualul ei soț: Bella Victoria Margot, în vârstă de 3 ani, și Thea Iris Selena, în vârstă de doar un an.

Gabriela Cristea a ajuns la medic cu fetițele ei. Ce s-a întâmplat cu cele mici

Deși este o vedetă foarte ocupată, implicată în diverse proiecte profesionale, Gabriela Cristea își face timp și pentru cele două fetițe ale sale. Moderatoarea TV i-a surprins pe fani cu o postare în mediul online, în care a anunțat că urmează să facă o vizită la doctor cu micuțele sale.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a mărturisit că vizitele la medicul pediatru sunt foarte importante, nu doar atunci când cel mic este bolnav, specificând faptul că este bine să fim precauți. Aceasta și-a îndrumat admiratoarele să acorde atenței sporită sănătății copiiilor, mai ales plină pandemie de coronavirus.

Potrivit spuselor frumoasei brunetei, este mult mai bine să previi o afecțiune decât să o tratezi, subliniind faptul că ea și soțul ei aleg să meargă deseori la vizite medicale cu Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

„Mă tot întrebați de ce merg cu fetele la medicul pediatru…merg pentru ca eu sunt pentru prevenție, nu pentru tratament. Îmi place să am discuții plăcute și constructive cu medicul, nu îmi place să tergiversez și să avem probleme. Vreau ca fetele mele să crească sănătoase, iar noi să fim liniștiți. Azi am făcut un control de rutină pentru amândoua și ultimul vaccin împotriva meningitei, Victoriei.”, a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei cu cele mici.

Cu toate acestea, câțiva internauți cârcotați au atenționat-o pe realizatoarea TV că nu respectă interdicțiile impuse de autorități și că fetițele nu poartă mască, Deși, conform normelor impuse, copiii care au sub 5 ani nu sunt obligați să poarte masca de protecție.

ADVERTISEMENT

„Mami cu mască.. Fetele fără?‍♀️”, a fost comentariul unui urmăritor.

Tags: