Life

Gabriela Cristea le-a dat fanilor vestea cea mare. Ce vis și-a îndeplinit: „O zi importantă pentru mine”

Gabriela Cristea radiază de fericire, după ce și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Vedeta Antena Stars a pus bazele unei noi afaceri.
21.12.2022 | 12:48
Gabriela Cristea lea dat fanilor vestea cea mare Ce vis sia indeplinit O zi importanta pentru mine
Gabriela Cristea și-a lansat o afacere cu haine și accesorii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii săi una dintre cele mai mari realizări ale sale. Vedeta și-a îndeplinit în urmă cu câteva zile încă un vis.

Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce vis și-a îndeplinit vedeta Antena Stars

Gabriela Cristea a reușit să-și vadă înfăptuită una dintre cele mai mari dorințe. Prezentatoarea de la Antena Stars este foarte atentă când vine vorba de imaginea sa.

ADVERTISEMENT

Regulat, se răsfață la salonul de înfrumusețare, iar ținutelor cu care se prezintă în emisiunea Mireasa. Capriciile iubirii sau le evenimentele mondene le acordă o atenție deosebită.

Din acest motiv, ea a pus bazele unei afaceri cu stil, dedicată doamnelor și domnișoarelor. Vedeta creează și vinde haine pentru diferite ocazii și își dorește ca fiecare femeie care îi poartă ținutele să se simtă specială și elegantă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a anunțat în mediul online faptul că și-a lansat propria linie vestimentară, fiind entuziasmată să-și împartă bucuria cu publicul.

„A fost un drum lung de la idee la faptă și sunt conștientă că mai am mult de muncă alături de echipa inimoasă alături de care am lucrat, dar suntem pregătiți și dornici să vă oferim lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

12.12.2022 va deveni o zi importantă pentru mine, va fi ziua în care îmi deschid unul dintre visurile mele în fața voastră.

Rochia pe care o port în poza aceasta este printre primele realizate în atelier, iar începând de mâine o găsiți disponibilă pe site”,  a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Gabriela Crsitea dezvăluia în exclusivitate pentru FANATIK că ea va alege materialele și se va ocupa de partea de creație în ceea ce privește hainele și accesoriile vândute.

„Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, ne-a dezvăluit Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT