Gabriela Cristea, lovită de depresie. Mărturisirea făcută de prezentatoarea tv

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/09/2020, 17:23
Gabriela Cristea, lovită de depresie. Mărturisirea făcută de prezentatoarea tv
Gabriela Cristea, alături de fetița cea mică, Thea Iris. Foto: Instagram

Gabriela Cristea a vorbit despre stările ciudate prin care trece în ultima vreme, cauzate în special de pandemia de coronavirus.

Gabriela Cristea, afectată de pandemie

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că a fost afectată de pandemia care a cuprins planeta, care și-a arătat și în România colții, unde măsurile de restrângere a drepturilor și libertăților au fot extrem de dure încă de la începutul extinderii virusului.

Vedeta a spus că are un soi de depresie, iar mărturisirea a fost făcută pe pagina ei de Instagram.

„Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă”, a scris Gabriela Cristea pe Instastory.

Nevasta cântărețului Tavi Clonda a mai precizat că preferă să stea cât mai mult timp în casă pentru a se feri de orice pericol chiar și acum când nu ne aflăm în stare de urgență și putem circula liberi, e drept, fiind nevoiți să respectăm anumite reguli.

„Nu-mi vine să mai ies din casă”

„În ultima vreme am făcut așa ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Nu-mi vine să mai ies din casă. Mă simt protejată la mine acasă. Mi-e frică să ies din zona mea de confort. (…) Mă gândeam să încep să fac sport”, a adăugat vedeta.

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Bruneta s-a realizat profesional în peste 15 ani de carieră în televiziune, iar de ceva timp este realizată și pe plan personal, având un soț și două fetițe extraordinare.

Realizatoarea tv nu a mai apărut pe micul ecran de ceva timp, ultimul proiect cunoscut fiind reality-show-ul „Like a star” de la Antena Stars, care nu a avut cine știe ce succes în audiențe.

Închide ×