Life

Gabriela Cristea, lovită de depresie. Mărturisirea făcută de prezentatoarea tv

18.09.2020 | 17:23
Gabriela Cristea, lovită de depresie. Mărturisirea făcută de prezentatoarea tv
Gabriela Cristea, alături de fetița cea mică, Thea Iris. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a vorbit despre stările ciudate prin care trece în ultima vreme, cauzate în special de pandemia de coronavirus.

Gabriela Cristea, afectată de pandemie

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că a fost afectată de pandemia care a cuprins planeta, care și-a arătat și în România colții, unde măsurile de restrângere a drepturilor și libertăților au fot extrem de dure încă de la începutul extinderii virusului.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că are un soi de depresie, iar mărturisirea a fost făcută pe pagina ei de Instagram.

„Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă”, a scris Gabriela Cristea pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Nevasta cântărețului Tavi Clonda a mai precizat că preferă să stea cât mai mult timp în casă pentru a se feri de orice pericol chiar și acum când nu ne aflăm în stare de urgență și putem circula liberi, e drept, fiind nevoiți să respectăm anumite reguli.

„Nu-mi vine să mai ies din casă”

„În ultima vreme am făcut așa ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Nu-mi vine să mai ies din casă. Mă simt protejată la mine acasă. Mi-e frică să ies din zona mea de confort. (…) Mă gândeam să încep să fac sport”, a adăugat vedeta.

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Bruneta s-a realizat profesional în peste 15 ani de carieră în televiziune, iar de ceva timp este realizată și pe plan personal, având un soț și două fetițe extraordinare.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea tv nu a mai apărut pe micul ecran de ceva timp, ultimul proiect cunoscut fiind reality-show-ul „Like a star” de la Antena Stars, care nu a avut cine știe ce succes în audiențe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri