Life

Gabriela Cristea, mărturie despre căsnicia cu Tavi Clonda. Ce îi ține împreună pe cei doi

31.12.2020 | 16:26
Gabriela Cristea marturie despre casnicia cu Tavi Clonda Ce ii tine impreuna pe cei doi
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie foarte frumoasă, bruneta dezvăluind care sunt aspectele care mențin relația la nivelul actual. Prezentatoarea a făcut o mărturie sinceră despre cel care îi este soț. 

Fosta moderatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit că își susține partenerul de viață în toate și primește același lucru, fiind convinsă că numai împreună sunt puternici și pot muta munții din loc în orice moment al vieții.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu este perfectă, însă alături de Tavi Clonda simte că are totul. Gabriela Cristea se poate declara împlinită pe toate planurile, dorindu-și pentru anul care vine multă dragoste pentru a putea duce mai departe tot ce a construit până în prezent.

Gabriela Cristea, despre relația cu Tavi Clonda. Au împreună două fete

„Amândoi am înțeles că doar împreună suntem puternici și putem muta munții din loc. Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e că ne străduim și ne susținem unul pe celălalt în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Dorința mea pentru anul ce vine este să avem putere, sănătate și dragoste ca să continuam să construim ce am început”, a scris Gabriela Cristea în mediul online alături de o fotografie în care apare împreună cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în fața altarului în vara anului trecut, la mai bine de 4 ani de când au făcut cununia civilă. Mireasa a strălucit într-o rochie superbă, cu un decolteu adânc, în timp ce cântărețul a optat pentru un costum clasic.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV și artistul s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D , acolo unde vedeta era gazda unei emisiuni matrimoniale. Relația lor a decurs foarte armonios, în momentul de față fiind părinții a două fete superbe.

În septembrie 2017 bruneta a devenit mamă pentru prima oară, când a venit pe lume Bella Victoria Margot. Cea de-a doua fetiță s-a născut în martie 2019, micuța primind tot 3 prenume ca și primul copil. Așadar, se numește Thea Iris Selena, toate fiind nume de zeițe.

ADVERTISEMENT

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeițe. Iris este și zeiță, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare și Gabriela a venit cu această idee și eu am îmbrățișat-o. Este și Zeița Curcubeului.

Thea este zeița Luminii și Selena este zeița Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prințesă, Iris este o zeiță. Pur și simplu ne-a plăcut și l-am ales. Știam de mult timp”, a declarat Tavi Clonda pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT