Life

Gabriela Cristea, moment uluitor în parcarea unui mare magazin. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă și a filmat totul

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor din mediul virtual ce i s-a întâmplat în urmă cu puțină vreme, la cumpărături. Vedeta de la Antena Stars a mers împreună cu soțul.
22.06.2022 | 13:11
Gabriela Cristea moment uluitor in parcarea unui mare magazin Prezentatoarei TV nu ia venit sa creada si a filmat totul
Gabriela Cristea, cumpărături impresionante. Prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a putut abține. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a avut parte de un moment uluitor în parcarea unui mare magazin. Frumoasei brunete nu i-a venit să creadă și a filmat totul, întrebându-i pe internauți dacă li se întâmplă același lucru când pleacă de acasă.

Gabriela Cristea, cumpărături impresionante. Prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a putut abține

Gabriela Cristea a făcut cumpărături impresionante, chiar dacă plecase doar să achiziționeze două măști de înot. Moderatoarea a plecat cu mașina încărcată din fața supermarketului, unde bineînțeles a lăsat la casă o sumă uriașă.

ADVERTISEMENT

„Am mers să cumpărăm două măști de înot, dar haideți să vă arăt ce avem ca să înțelegeți cât de nebuni suntem. Deci, cumpărăturile nu sunt băgate toate în portbagaj, portbagajul dă pe dinafară.

Și stați că mai avem și pe acolo prin spate. Măi, iubire, nu e firesc! La voi cum e? La fel? Plecați să cumpărați o pungă de semințe și vă întoarceți cu tot magazinul?”, a spus prezentatoarea de la Antena Stars pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a realizat că a plecat să achiziționeze doar două lucruri necesare pentru piscina proaspăt amenajată în curtea casei, dar a ieșit încărcată din supermarket. Soțul vedetei, Tavi Clonda, a avut și o scuză pentru acest lucru.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la cumpărături. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, coș plin de cumpărături

Artistul, care a fost concurent al show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a lăsat de înțeles că, de fapt, nu ei ar fi de vină pentru cumpărăturile în exces, ci magazinele care sunt mereu încărcate cu tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT

„Un grătar nou, ăsta e pentru piscină… am plecat să luăm două măști de înot. Trebuie să facem ceva, un protest ceva, Guvernul e de vină oricum. Ăștia cu magazinele sunt de vină.

Și fără sacoși la noi, că am zis că mergem să luăm două măști”, a completat cântărețul, pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT