Life

Gabriela Cristea, momente grele după infectarea cu coronavirus: „Am vorbit cu psihologul”

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele după infectarea cu coronavirus. Vedeta a apelat la ajutorul unui psiholog.
05.11.2021 | 12:54
Gabriela Cristea momente grele dupa infectarea cu coronavirus Am vorbit cu psihologul
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog după infectarea cu coronavirus. Prezentă în platoul emisiunii lui Dan Capatos, vedeta a povestit despre cum a afectat-o boala la nivel psihic.

Prezentatoarea de la Antena Stars a aflat și sistemul nervos-vegetativ este afectat de COVID-19. Soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu atacuri de panică și s-a temut că fiicele ei ar putea fi în pericol.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut o formă ușoară a bolii, la fel și restul familiei. Vedeta s-a vaccinat în luna mai, lucru care a ajutat-o enorm să treacă cu bine peste această perioadă dificilă.

Gabriela Cristea a apelat la psiholog după infectarea cu coronavirus

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat din cauza infectării cu coronavirus. Este vaccinată încă din mai și a avut o formă ușoară a bolii, fără simptome grave, la fel ca soțul și fiicele ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că mereu se testa periodic, chiar dacă era imunizată. Gabriela Cristea a spus că s-a simțit rău doar câteva zile, după care a început să obosească foarte des.

„Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii. Am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38.

ADVERTISEMENT

Am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des”, a declarat Gabriela Cristea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Prezentatoarea a apelat la psiholog din cauza atacurilor de panică cu care s-a confruntat în timp ce era infectată cu virusul SARS – CoV – 2.

ADVERTISEMENT

Atunci a aflat că oamenii pot intra în depresie după o lună de boală, întrucât aceasta afectează inclusiv sistemul nervos-vegetativ.

„Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ.

Am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie. Unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.  Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros.

M-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mai spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT