Life

Gabriela Cristea, despre noul sezon Mireasa, care va începe pe 22 ianuarie: „Am primit deja informații despre concurenți”

Gabriela Cristea este pregătită pentru noul sezon Mireasa, iar așteptările sale sunt uriașe, la fel și ale telespectatorilor legate de poveștile noi de iubire care se vor forma în reality-show.
18.01.2022 | 12:34
Gabriela Cristea despre noul sezon Mireasa care va incepe pe 22 ianuarie Am primit deja informatii despre concurenti
Gabriela Cristea, prezentatoarea Mireasa: capriciile iubirii, pe Antena Stars
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a vorbit cu FANATIK despre noul sezon Mireasa, cel de-al cincilea, care va debuta sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la Antena 1.

Și în acest sezon, Gabriela va prezenta show-ul „Mireasa: capriciile iubirii”, difuzat pe Antena Stars de luni până vineri de la ora 19:30. Gabi va debuta luni, 24 ianuarie 2022, dezvăluind poveștile de viață ale noilor concurenți și analizând pe îndelete primele interacțiuni dintre aceștia.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars ne-a mărturisit că abia așteaptă să îi cunoască personal pe concurenți. Din cauza condițiilor de pandemie, nu a avut ocazia să îi vadă până acum, dar a primit câteva informații despre ei, iar așteptările sunt uriașe.

Gabriela Cristea, gata de Mireasa 5: „Am primit deja informații despre concurenți”

„Abia aștept să încep. M-am odihnit suficient. Sper ca și de data aceasta concurenții să fie pregătiți să-și întâlnească marea iubire.

ADVERTISEMENT

Personal, nu i-am cunoscut încă pe concurenți. Există niște reguli stricte în pandemie. Am primit deja informații despre concurenți, cum este firesc, pentru a ști ce se va întâmpla. Sunt foarte entuziasmată”, a declarat Gabriela Cristea pentru FANATIK.

Competiția Mireasa de la Antena 1 a ajuns la cel de-al cincilea sezon. A devenit unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri matrimoniale de la noi.

ADVERTISEMENT

Concursul a lansat o serie de vedete de-a lungul celor 4 sezoane. Unele dintre cupluri au rezistat și după ce au ieșit din casă.

Sezonul 4, câștigat de Ela și Petrică

Sezonul 4 a fost câștigat de Petrică Nemeș și Ela, pe locul doi în marea finală de anul trecut clasându-se Ana și Alexandru.

ADVERTISEMENT

Nu toate cuplurile au trecut proba timpului, asta dacă este să ne uităm la cei care au câștigat cel de-al treilea sezon. Liviu și Maria au divorțat la scurtă vreme după ce s-au căsătorit, decizia lor luându-i prin surprindere pe toți.

Pe de altă parte, au fost și cupluri care au hotărât să meargă mai departe în afara casei, refuzând nunta în direct. Cel mai bun exemplu este perechea formată din Blaze și Izabela.

Cei doi s-au căsătorit după terminarea competiției. Ulterior, vloggerul a fost cooptat în alte proiecte în televiziune. Blaze a participat la „Splash: vedete le apă”. Acum este concurent în echipa Războinicilor de la Survivor România, show difuzat de PRO TV.

Rămâne de văzut cine vor fi noii concurenți de la Mireasa și ce surprize a pregătit Antena 1 odată cu debutul sezonului cu numărul 5.

 

ADVERTISEMENT