News

Gabriela Cristea nu l-a iertat pe Marcel Toader nici după moarte! Ce decizie a luat vedeta de televiziune

04.08.2019 | 09:59
Gabriela Cristea nu la iertat pe Marcel Toader nici dupa moarte Ce decizie a luat vedeta de televiziune
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a declarat că nu va merge la înmormântarea lui Marcel Toader, cel alături de care a împărțit bune și rele timp de cinci ani! Se pare că între ei nu ar mai fi existat niciun fel de prietenie sau respect, ceea ce se vede din reacția pe care a avut-o vedeta de televiziune, care a transmis un mesaj destul de rece. Despărțirea dintre cei doi a fost una cu scandal și a ținut prima pagină a ziarelor mondene. Au fost acuzații dure și scandaluri continue.

Gabriela Cristea nu merge la înmormântarea lui Marcel Toader

Vestea că Marcel Toader a murit subit, la doar 56 de ani, a șocat pe toată lumea, inclusiv pe fosta sa soție, Gabriela Cristea. Aceasta a crezut inițial că este o glumă proastă. ”Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?”, a declarat Gabriela Cristea pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea l-a acționat în instanță pe fostul ei soț. imediat după pronunțarea divorțului. Aceasta l-a acuzat că i-a cheltuit nu mai puțin de 400 de mii de euro! Se pare că vedeta de televiziune nu l-a iertat pe Marcel Toader nici măcar după moarte, deoarece a spus că nu va merge la înmormântarea lui.

Gabriela Cristea nu merge la inmormantarea lui Marcel Toader
Gabriela Cristea nu merge la inmormantarea lui Marcel Toader, semn ca nu l-a iertat nici dupa moarte

Marcel Toader a murit la 56 de ani, în urma unui infarct

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut un infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi… Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Marcel Toader a murit pe 3 august în urma unui infarct și va fi înmormântat la Constanța, orașul său natal, unde încă mai locuiește mama lui. Omul de afaceri avea probleme serioase cu banii, în ultima perioadă fiind obligat să se întoarcă pe șantier.

Muncea cot la cot cu fiul său, de dimineața până seara. Recondiționa piscine și nu a pregetat niciodată să se murdărească pe mâini, deși a avut o stare materială foarte bună, la un moment dat.

ADVERTISEMENT
Tags: