Life

Gabriela Cristea nu scapă de probleme la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Ce i se întâmplă și azi prezentatoarei TV

Gabriela Cristea încă are probleme din cauza lui Marcel Toader, la doi ani de la moartea lui.
30.10.2021 | 15:54
Gabriela Cristea nu scapa de probleme la doi ani de la moartea lui Marcel Toader Ce i se intampla si azi prezentatoarei TV
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea încă are probleme din cauza fostului său soț. Afaceristul a lăsat-o în multe probleme financiare, iar acum vedeta de televiziune are de suferit din această cauză.

Gabriela Cristea încă are probleme din cauza lui Marcel Toader. Ce i se întâmplă acesteia

Astfel, aceasta a trebuit să își predea mașina pe care o conducea de mai mulți ani, ea fiind somată de administratorul judiciar al firmei pe care fostul ei soț o deținea.

ADVERTISEMENT

Dacă refuza să facă acest lucru, atunci trebuia să plătească contravaloarea ei, aceasta fiind ridicată la 40.000 de euro.

De asemenea, conform dezvăluirilor Wowbiz, Gabriela Cristea încă este acționară la firma Bleu Ciel SRL, care acum este în faliment. Prezentatoarea de televiziune deține 5% din acțiuni, iar legea arată că fiecare acționar poate beneficia sau pierde, în funcție de procentul părților sociale pe care le deține.

ADVERTISEMENT

La moartea lui Marcel Toader, acesta avea datorii de 150.000 de euro, dar o parte din ele au fost plătite după ce au fost vândute un apartament și o mașină. Acum, nivelul datoriei este de 30.000 de euro.

Gabriela Cristea a rămas fără 400.000 de euro. Fostul soț i-ar fi retras abuziv

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a avut o altă problemă din cauza fostului soț. Și aici este vorba tot de bani, căci ea ar fi rămas fără suma de 400.000 de euro din cauza lui Marcel Toader.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al acesteia ar fi sustras această sumă din conturile bancare ale vedetei TV, iar avocata acesteia a povestit cum s-a petrecut totul:

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei.

ADVERTISEMENT

Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial.

A avut mandat să scoată bani din cont pentru Gabriela, nu să și-i însușească.

Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, a spus avocata Gabrielei Cristea în 2018.

ADVERTISEMENT