Life

Gabriela Cristea, prima reacție la vlogul Oanei Zăvoranu în care o atacă dur. Ce decizie a luat

15.04.2021 | 12:20
Gabriela Cristea prima reactie la vlogul Oanei Zavoranu in care o ataca dur Ce decizie a luat
Gabriela Cristea a reacționat la vlogul făcut de Oana Zăvoranu despre ea, în exclusivitate pentru Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a aflat de vlogul pe care Oana Zăvoranu l-a făcut despre ea și Tavi Clonda, în cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube.

Vedeta de la Antena Stars a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK la videoclipul în care actrița se ia da familia prezentatoarei, iar reacția ei este una surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Gabi a ales să o ignore pe Oana Zăvoranu pentru că are lucruri mai importante de făcut, dându-i astfel o adevărată lovitură de imagine fostei neveste a lui Pepe.

Gabriela Cristea reacționează la vlogul Oanei Zăvoranu: „Am lucruri mai importante de făcut”

Dacă majoritatea celor care au intrat în gura Oanei au reacționat la pamfleturile sale, unele dintre ele acționând chiar în instanță, Gabriela Cristea a ales o tactică cu totul diferită: pentru ea, acest subiect nu există.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează ce a spus despre mine. Mi-au trimis pe Instagram câteva capturi. Am primit mai multe print-uri de la urmăritorii mei. Nu urmăresc astfel de chestii, pentru că am lucruri mai importante de făcut. 

Chiar nu mă interesează ce a spus, nu am văzut, nu o urmăresc”, a declarat Gabriela Cristea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Zăvoranu despre prezentatoarea de la Antena Stars

Întrebată dacă îi va răspunde în vreun fel, poate chiar pe Instagram, acolo unde este foarte activă, Gabi ne-a spus că nu se va preta la un astfel de conflict, deci nu vrea să îl alimenteze sub nicio formă.

De asemenea, prezentatoarea de la Antena Stars nu intenționează nici să o dea în judecată, așa cum au făcut-o alte vedete, pentru că are cu totutl alte preocupări.

ADVERTISEMENT

În vlogul pe care le-a făcut despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Oana Zăvoranu a spus că cei doi formează o familie de ”mocangiști”, iar despre prezentatoarea de televiziune a spus că nu poate fi o inspirație pentru nimeni și că ar trebui să înceteze cu reclamele pe care le face zi de zi pe Instastory la diferite produse.

Gabriela Cristea nu este prima vedetă care intră în vizorul Oanei Zăvoranu. Actrița din telenovela „Numai iubirea” le-a dedicat câteva vloguri Oanei Roman, Dianei Munteanu, Andei Adam și lui Dorian Popa, printre alții.

 

ADVERTISEMENT