Life

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: „Totul se întâmplă foarte repede”

Gabriela Cristea a făcut primele declarații de când este infectată cu COVID-19. Iată cum se simte acum prezentatoarea de la Antena Stars.
15.10.2021 | 18:42
Gabriela Cristea primele declaratii dupa ce sa infectat cu COVID19 Totul se intampla foarte repede
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a vorbit despre starea ei de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19. Prezentatoarea de la Antena Stars este vaccinată cu ambele doze, însă tot nu a scăpat de temutul virus provenit din China.

Vedeta de televiziune a dezvăluit că a avut febră și dureri musculare, dar acum se simte mai bine. Soția lui Tavi Clonda a avut o intervenție în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a făcut primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19

Recent, Gabriela Cristea a fost infectată cu coronavirus, deși este imunizată cu schema completă de vaccinare. Prezentatoarea TV a făcut declarații despre starea ei de sănătate, liniștindu-i pe fani.

În primă fază, vedeta s-a simțit destul de rău. Bruneta a dezvăluit că a avut febră și dureri musculare, iar de mâncare nu prea are poftă. Din fericire, acum se simte mai bine, având o formă ușoară a bolii.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Tavi Clonda va rămâne în izolare la domiciliu, indiferent dacă starea i se va îmbunătăți.

Gabriela Cristea a rămas în dormitorul matrimonial, singură, însă a fost greu să le explice fetițelor ei și ale lui Tavi Clonda de ce nu pot sta toți împreună.

ADVERTISEMENT

„Vreau să promoveze ideea că sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus. În două zile cred că voi fi bine, însă tot rămân în izolare.

Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut temperatură, azi nu mai am deloc. În același timp durerile musculare au trecut și ele.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă foarte repede. Sinceră să fiu încă nu mi-am pierdut total gustul, mirosul nu șțiu încă, nu-mi dau seama. Nu pot să spun că nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Poftăa de mâncare nu prea am.

E destul de dificil să le explic fetelor că nu pot să stau cu ele. Aseară băteau în ușă și mă strigau de după ușă că vor să mă vadă.

Eu stau izolată în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu masca. Încercăm sa facem o joacă din asta”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Paula Chirilă o va înlocui pe Gabriela Cristea pe micile ecrane

Vedeta va lipsi de la televizor pentru cel puțin două săptămâni și nu se va afla la cârma emisiunii pe care o moderează la Antena Stars.

Astfel, emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” va fi prezentată de Paula Chirilă, asistenta lui Dan Capatos de la Xtra Night Show, până când Gabriela Cristea își poate relua activitatea.

Asistenta lui Dan Capatos a recunoscut că are mari emoții și că îi este greu să preia un proiect din mers.

„E o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la  Xtra Night Show și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții.

Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator.

A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT