Life

Gabriela Cristea, prinsă în offside în urma unei fotografii postate în mediul online: „Nu ți-au crescut sprâncenele?”

Gabriela Cristea este din nou în vizorul cârcotașilor! Prezentatoarea show-ului Mireasa de la Antena Stars a fost taxată dur de urmăritorii de pe Instagram, acuzând-o de reclamă falsă.
27.01.2022 | 13:06
Gabriela Cristea prinsa in offside in urma unei fotografii postate in mediul online Nu tiau crescut sprancenele
Aceasta este imaginea pentru care Gabriela Cristea a fost criticată aspru de internauți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost prinsă în offside de internauți, după ce aceasta a recunoscut că are sprâncenele tatuate.

Asta deoarece, potrivit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, ar fi făcut reclamă la anumite produse recomandate pentru creșterea sprâncenelor.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea tv a fost întrebată pe Instagram dacă are cumva pleoapele tatuate și a spus că nu. A mărturisit că doar sprâncenele sunt tatuate.

Gabriela Cristea, prinsă cu minciuna de internauți?

„Ai cumva tatuaj semipermanent pe pleoape?”, a fost curiozitatea uneia dintre fanele vedetei.

„Nu, doar sprâncenele sunt tatuate”, a răspuns prezentatoarea pe Instagram.

Atât i-a trebuit soției lui Tavi Clonda, că a apărut imediat cineva care i-a reproșat că face reclame la produse pentru creșterea sprâncenelor, în condițiile în care ea și le-a tatuat.

ADVERTISEMENT

„Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, este întrebarea cu care vedeta de la Mireasa a fost pusă la colț.

Nu este prima dată când intră “în gura” urmăritorilor de pe Instagram

Gabi a preferat să nu răspundă respectivei persoane, nedorind să intre în discuții cu cei care o atacă. De asemenea, nu a șters nici comentariul respectiv, cel puțin până la această oră.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când vedeta Antenei Stars intră în gura criticilor. Gabi a fost acuzată în repetate rânduri de urmăritorii ei că își editează excesiv de mult fotografiile pe care le urcă în mediul online și că discrepanța între cum arată la televizor și în realitate și cum apare pe rețelele de socializare este una destul de mare.

„Ce mai scot filtrele astea👏realitatea ii cu totul alta…”, „Dacă pozele nu coincid cu video-urile, cum facem? 😂😂😂”, „Photoshooooop”, sunt alte comentarii primite nu de mult de vedetă.

ADVERTISEMENT

„Oare fără editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arată realitatea?/ Sărmana cabină de duș, s-a îndoit toată. 🤯🤯 De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă. Mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, au scris și alții.

Gabriela Cristea prezintă show-ul „Mireasa: capriciile iubirii”, de luni până vineri de la ora 19:30, la Antena Stars. Pe lângă acest proiect, vedeta a mai apărut și în show-ul „Fetele lui Tavi” și „Mămici cu lipici”.

ADVERTISEMENT