Life

Gabriela Cristea, probleme cu mezina familiei. Vedeta nu știe ce să mai facă

18.02.2021 | 18:25
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dezvăluit în cadrul reality-show-ului ei de la Antena Stars una din problemele cu care se confruntă în ultima perioadă fetița ei cea mică, Iris, problemă pentru care e dispusă să apeleze la un psiholog.

Atât ea cât și soțul ei, Tavi Clonda, se gândesc serios să apeleze la un ajutor specializat pentru fata lor, căci aceasta se trezește în toiul nopții și se dezbracă și începe să plângă de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți par lipsiți de soluții și nu reușesc să găsească o explicație pentru comportamentul mezinei familiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, îngrijorați pentru micuța Iris

„De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul’, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabi a apelat de altfel la un medic, însăă nu e foarte mulțumită de ajutorul pe care i l-a oferit, așa că se gândește acum să se ducă la psiholog ca să afle ce se întâmplă cu fetița ei.

Dispuși să apeleze la un psiholog

„Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși’, a povestit Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte grijulii cu ambele fete, iar Gabi este atentă la felul în care le crește, în special când vine vorba de alimentație, cele două având ore fixe pentru hrană.

„Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

ADVERTISEMENT

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: