Life

Gabriela Cristea, reacție acidă după explozia de la Crevedia: ”Cum trăiești după o asemenea dramă?”

Gabriela Cristea a avut o reacție acidă după explozia de la Crevedia. Vedeta este revoltată de ce s-a putut întâmpla și speră ca vinovații să plătească.
28.08.2023 | 14:28
Gabriela Cristea reactie acida dupa explozia de la Crevedia Cum traiesti dupa o asemenea drama
Gabriela Cristea, reacție acidă după explozia de la Crevedia. Sursă foto: Instagram, ISU / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este în stare de șoc după explozia de la Crevedia. Totodată, vedeta speră ca toți ce vinovați pentru întreaga tragedie să plătească, având în vedere numărul victimelor.

Gabriela Cristea, reacție acidă după explozia de la Crevedia

Explozia de la Crevedia a cutremur întreaga țară. Doi soți și-au pierdut viața, iar mai multe persoane au fost evacuate, altele fiind în stare gravă. Gabriela Cristea este și ea la curent ce s-a întâmplat și nu înțelege cum a fost posibil așa ceva.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta se întreabă cum mai pot să închidă ochii cei vinovați pentru o astfel de tragedie. Aceasta speră ca cineva să plătească pentru explozia de la Crevedia să plătească, adăugând că nu este normal ca așa ceva să se întâmple.

Totodată, Gabriela Cristea crede că multe persoane se gândesc doar la ”binele buzunarului” și nicidecum la pericolul la care ajung să fie expuse alte persoane. Ea susține că a venit momentul ca unii oameni să se trezească.

ADVERTISEMENT

Vedeta speră ca cei vinovați să plătească

„Cum trăiești după o asemenea dramă? Și mă refer aici la cum trăiesc soțiile sau soții celor care sunt răniți acum. (…) Cum mai pun capul pe pernă? Cum mai reușesc să meargă mai departe auzind în urma lor strigătelor de ajutor ale celor pe care i-au nenorocit pe viața? (…) 

Știu, vor cădea niște capete, vor fi oameni care vor plăti pentru tragedia asta. Pentru că este normal să se întâmple așa. Dar mă gândesc… în momentul în care tu spui: ”Lasă că merge! Merge să facem și așa!”. Chiar dacă știi că îi pui pe mulți oameni într-o situație periculoasă.

ADVERTISEMENT

Am senzația că ne gândim mai degrabă la noi și la binele buzunarului nostru și mai putin la cum ar putea să-i afecteze pe cei din jurul nostru acțiunile noastre periculoase. Ar trebui cumva să ne trezim! Trăim într-o perioadă în care tehnologia ne poate ajuta, dar ne poate și distruge în același timp”, a spus Gabriela Cristea, în legătură cu explozia de la Crevedia.

Gabriela Cristea se teme de instalațiile GPL

Vedeta a mai adăugat că și înainte de explozia de la Crevedia avea temeri legate de mașinile care funcționează pe GPL. Totodată, când avea nevoie de un taxi, aceasta se asigura că mașina nu are o astfel de instalație.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că inclusiv mai mulți pompieri au fost răniți în urma exploziei. Totodată, câteva persoane au ajuns să fie transportate în străinătate în stare gravă. Raed Arafat spunea că este vorba despre doi pompieri, dar și despre doi civili, dar și alte persoane.

Victimele au ajuns în Viena, Norvegia, Berlin, dar și Milano și Bruxelles. Acestea au fost transportate cu avioanele puse la dispoziție de Ministerul Apărării cu echipaje SMURD la bord.

ADVERTISEMENT