Life

Gabriela Cristea, reacție neașteptată privind divorțul lui Dinu și Deea Maxer: ”Au venit și la noi acasă”

Gabriela Cristea a avut o reacție neașteptată față de divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Ce spune vedeta și cât de bine îi cunoaște pe cei doi?
28.03.2023 | 18:47
Gabriela Cristea reactie neasteptata privind divortul lui Dinu si Deea Maxer Au venit si la noi acasa
Ce spune Gabriela Cristea despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta îi cunoștea destul de bine și pe Deea, dar și pe Dinu Maxer. Chiar și așa, aceasta a rămas surprinsă în momentul în care cei doi au anunțat că vor merge pe drumuri separate.

Ce spune Gabriela Cristea despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au anunțat marți că divorțează după o căsnicie de 18 ani. Cei doi nu au spus motivul separării, însă au făcut un apel la respectarea intimității. De asemenea, cuplul a subliniat faptul că relația lor a fost una bazată pe respect și fidelitate.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost contactată de cei de la spynews.ro pentru a oferi un punct de vedere în acest sens. Iată că prezentatoarea tv a fost extrem de surprinsă când a aflat informația. De asemenea, ea a recunoscut că avea o relație destul de apropiată cu fostul cuplu.

Au fost momente în care Deea și Dinu Maxer au venit chiar și la ea și Tavi Clonda acasă. Totodată, Gabriela Cristea a ținut să sublinieze că cei doi aveau o familie cât se parte de frumoasă. Se pare însă că acest lucru nu a stat în calea deciziei radicale pe care au luat-o.

ADVERTISEMENT

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei. Au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa.”, a mărturisit vedeta, pentru spynews.ro.

Ce spune aceasta despre mesajul postat de Deea și Dinu Maxer? Gabriela Cristea susține că acest lucru confirmă faptul că amândoi se respectă după 18 ani de căsnicie. De asemenea, aceștia au luat hotărârea de a merge mai departe într-un mod cât se poate de civilizat, având în vedere că la mijloc mai sunt și doi copii.

ADVERTISEMENT

Au mai încercat Deea și Dinu Maxer să își mai dea o șansă?

Soția lui Tavi Clonda regretă că cei doi au ajuns în pragul divorțului. Totuși, Gabriela Cristea spune că în momentul în care lucrurile nu mai funcționează, aceasta poate fi cea mai bună decizie. În același timp, vedeta, care de de altfel a divorțat și ea înainte de a-l cunoaște pe Tavi Clonda, susține că cel mai probabil cei doi nu au luat decizia rapid.

Mai exact, Gabriela Cristea consideră că atât Deea Maxer cât și Dinu au încercat probabil să își mai dea o șansă. De abia când lucrurile păreau fără rezolvare, cel mai probabil divorțul era ultima soluție. De asemenea, vedeta a mai adăugat și că le dorește succes amândurora.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă.

Le doresc baftă multă amândura. Și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă.”, a mai spus Gabriela Cristea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT