Life

Gabriela Cristea revine la TV. Ce emisiune va prezenta bruneta

12.01.2021 | 17:32
Gabriela Cristea revine la TV Ce emisiune va prezenta bruneta
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dat vestea cea mare referitor la cariera sa! Vedeta va reveni pe micile ecrane în curând, alături de Tavi Clonda, într-un reality show cu și despre familia sa. Nu sunt excluse nici cele două fete, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. 

Emisiunea se va difuza începând cu data de 20 ianuarie, la Antena Stars, acolo unde vedeta a moderat și reality show-urile „Like a star!” și „Te iubesc de nu te vezi”. Prezentatoarea va apărea într-o postură nouă, renunțând în acest moment la show-urile matrimoniale.

ADVERTISEMENT

„Fetele lui Tavi Clonda by Gabriela Cristea”, așa cum se va numi show-ul moderat de frumoasa brunetă, va putea fi urmărit de două ori pe săptămână și îi va arăta pe cei patru membrii ai familiei Clonda – Cristea așa cum se desfășoară în viața de zi cu zi.

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, la Antena Stars

„Dragilor, din 20 ianuarie vă așteptăm pe Antena Stars într-un reality show cu și despre viața noastră de familie, în emisiunea «Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea». 

ADVERTISEMENT

Este o postură nouă și inedită pentru noi, în care vă invit să ne urmăriți”, a scris frumoasa vedetă pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare cu întreaga familie.

Încântat de noul proiect s-a arătat și Tavi Clonda, artistul mărturisind că va fi o gazdă foarte bună cu telespectatorii. Familia celor două vedete va avea în permanență o echipă după ei, în momentul de față filmările realizându-se într-o locație de vis de la munte.

ADVERTISEMENT

„Cine ne știe, cunoaște faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din fața micilor ecrane cu brațele deschise la noi acasă și în viețile noastre! Nu este ușor, suntem conștienţi că nu va fi ușor, chiar dacă noi avem experiență în televiziune.

Acest proiect este cu totul și cu totul nou și diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanență, ceea ce nu e puțin lucru, dar eu zic că vom face față cu bine.

ADVERTISEMENT

Este o provocare, nu știu dacă cea mai mare din viața noastră, dar cu siguranță una dintre cele mai mari!”, a spus soțul Gabrielei Cristea, informează spynews.ro.

Așadar, show-ul „Fetele lui Tavi Clonda by Gabriela Cristea” va avea premiera pe 20 ianuarie 2021 și va putea fi urmărit în zilele de miercuri și joi, începând cu orele 21:00. Telespectatorii vor putea vedea cum arată o zi obișnuită din viața celor patru, dar și cum își împart atribuțiile.

ADVERTISEMENT