Life

Gabriela Cristea sare în apărarea Adelinei Pestrițu: ”Cred că voi trăiți în filme”

04.09.2020 | 18:12
Gabriela Cristea sare in apararea Adelinei Pestritu Cred ca voi traiti in filme
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea sare în apărarea Adelinei Pestrițu, după ce bruneta a fost acuzată de fani că ar minți în legătură cu infectarea cu noul tip de coronavirus. Totul a pornit de la declarațiile contradictorii ale fostei soții al lui Liviu Vârciu care a spus ba că simte mirosul de vanilie, ba că și-a pierdut acest simț.

Fosta prezentatoare de la Antena Stars nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut de partea bunei sale prietene. Gabriela Cristea exclude din start posibilitatea ca frumoasa brunetă să fi primit o sumă de bani pentru a declara public că are COVID-19.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta se arată complet dezamăgită de comentariile negative primite la adresa Adelinei Pestrițu și mărturisește că i se pare incredibil că oamenii se gândesc că aceasta ar fi mințit doar pentru a fi în centrul atenției.

Gabriela Cristea, de partea prietenei sale, Adelina Pestrițu, infectată cu COVID

Fosta moderatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” de la Kanal D se bucură că amica sa a fost diagnosticată cu o formă ușoară a bolii, precizând că oamenii ar trebui să vadă mereu partea bună a lucrurilor, nicidecum pe cea negativă.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, nici nu știu de unde să încep. E destul de dureros să afli că cineva apropiat ție suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înțeleg că și în cazul Adelinei Pestrițu este vorba despre o formă ușoară, și mă bucur că s-a întâmplat așa.

Știți cum e, să luăm partea plină a paharului și nu pe cea goală. Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferință. E foarte urât să spui despre un om care suferă și este bolnav că a fost plătit să spună așa ceva.

ADVERTISEMENT

Eu cred că voi trăiți în filme. Mai bine v-ați duce la Hollywood și poate v-ar plăti să scrieți scenarii de film”, a mărturisit Gabriela Cristea pe una dintre rețelele sale de socializare, informează viva.ro.

Gabriela Cristea, declarație despre cazuri COVID-19 de la „Te cunosc de undeva”

În altă ordine de idei, renumita prezentatoare TV a ținut să aducă în discuție și cazul artistului Marcel Pavel despre care s-a spus același lucru. Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a trecut prin chinuri groaznice, stând internat în spital o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel nu este singurul care a fost infectat cu COVID-19, ci și alte vedete de la Antena 1 au suferit de boala aceasta. Gabriela Cristea este bucuroasă că soțul ei, participant în emisiunea de la Antena 1, a ieșit negativ la testul cu noul tip de coronavirus.

„Vreau să vă spun că am trăit și trăiesc printre persoane publice care au avut contact cu această boală și care au suferit de această boală. Îmi aduc aminte de cazul lui Marcel Pavel. Soțul meu s-a testat atunci și, spre norocul nostru, a ieșit negativ.

Vreau să vă spun că Marcel Pavel a trecut printr-o suferință groaznică. Și nu-i doresc nimănui să i se întâmple așa ceva. Și au mai fost și alți colegi ai soțului meu de la Te cunosc de undeva, infectați, și lucrurile nu au fost tocmai ușoare”, a completat fosta vedetă de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT