Life

Gabriela Cristea și-a făcut planurile pentru Revelion. Cea mai mare dorință a vedetei TV pentru anul 2022

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Gabriela Cristea și familia sa. Vedeta Tv a mărturisit ce își dorește să facă în următorul an și ce planuri și-a făcut.
29.12.2021 | 09:02
Gabriela Cristea sia facut planurile pentru Revelion Cea mai mare dorinta a vedetei TV pentru anul 2022
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea abia așteaptă noul an și deja și-a făcut toate planurile.

Bruneta a dezvăluit că își dorește să se odihnească, dar cel mai important lucru este să petreacă mai mult timp alături de fiicele sale.

A plănuit deja o vacanță minunată și speră că în anul 2022 nicio persoană din familia sa nu va mai avea probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a făcut planurile pentru Revelion. Cea mai mare dorință a vedetei TV pentru anul 2022

Gabriela Cristea are așteptări mari de la noul an. Vedeta și-a făcut câteva planuri și speră că acestea se vor realiza. Cel mai mult își dorește ca nimeni să nu mai aibă probleme de sănătate.

După cum se știe, atât ea cât și restul membrilor familiei sale au fost infectați cu Covid-19. A fost o perioadă destul de dificilă, iar la vremea respectivă bruneta a povestit că a avut și atacuri de panică. 

ADVERTISEMENT

“Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei.

Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda speră ca în anul 2022 să își poată petrece cât mai mult timp alături de fetițele sale și a plănuit deja o vacanță pentru ca toată familia să se relaxeze.

“Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să fim fericiți și să ne iubim”, a mai declarat vedeta.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de șase ani

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Se cunosc de opt ani, sunt căsătoriți de șase ani, iar relația lor este mai solidă pe zi ce trece. Împreună au două fetițe.

ADVERTISEMENT