Life

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul: ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea a avut de-a lungul timpului mai multe relații amoroase, dar abia acum a vorbit despre un capitol sensibil, înșelatul.
01.10.2021 | 11:36
Gabriela Cristea sia inselat partenerul A fost cea mai grea luna din viata mea
Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul: ”A fost cea mai grea lună din viața mea”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a recunoscut că și-a înșelat partenerul de viață, fără să spună despre cine este vorba. Vedeta a precizat că nu i-a fost deloc ușor.

Bruneta susține că a jucat la două capete o perioadă destul de scurtă, dar, în cele din urmă, a pus capăt aventurii, pentru că i se părea extrem de obositor.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Gabriela Cristea a realizat ce trebuie să facă, fiind un efort mult prea mare să se împartă între doi bărbați.

Gabriela Cristea a înșelat. Ce a mărturisit vedeta la TV

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea.

ADVERTISEMENT

Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: ”«Stop! Până aici»”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Pe de cealaltă parte, vedeta spunea, în urmă cu ani buni, când era căsătorită cu Marcel Toader, că nu concepe ideea de a fi „tradusă”, având o reacție răzbunătoare.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a show-ului „Noră pentru mama” mărturisea că nu acceptă să fie înșelată de partenerul de viață, căruia i-ar sparge capul dacă ar afla așa ceva.

În plus, Gabriela Cristea spune că se simte trădată inclusiv atunci când bărbatul de lângă ea discută cu alte femei, despre viața lor intimă și privată.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, divorț cu scandal de Marcel Toader

Declarațiile răzbunătoare pe fondul înșelatului au fost făcute de brunetă în perioada în care lucra la Kanal D și era căsătorită cu regretatul om de afaceri Marcel Toader.

Divorțul celor doi s-a produs după 5 ani de mariaj, dar nu în cei mai buni termeni, afaceristul fiind acuzat de Gabriela Cristea că i-a furat o sumă importantă de bani din conturi.

După moartea fostului ei soț, vedeta de televiziune s-a văzut nevoită să returneze mașina pe care o folosea de circa 10 ani pentru că era deținută de o firmă de-a lui Marcel Toader.

Problemele și procesele vedetei nu se opresc aici, în ciuda faptului că omul de afaceri a încetat din viață în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT