Life

Gabriela Cristea și soțul ei, aniversare atipică la un an de la cununia religioasă. Ce au făcut cei doi

30.08.2020 | 11:26
Gabriela Cristea si sotul ei aniversare atipica la un an de la cununia religioasa Ce au facut cei doi
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au sărbătorit zilele trecute un an de când au ajuns în fața altarului. Celebrul cuplu a împărtășit vestea cu fanii din mediul online unde fosta prezentatoare de la Antena Stars a dezvăluit și ce a făcut în această zi.

Frumoasa brunetă este în culmea fericirii, în ciuda faptului că nu a ieșit la restaurant și nici nu a cinstit această zi cumsecuvine. Gabriela Cristea a povestit că așteaptă momentul când va putea ieși în oraș la o întâlnire ca-n vremurile bune de dinainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că nu a fost nimic special în ziua aniversării unui an de la cununia religioasă, ci a realizat numai o ședință foto alături de soțul ei. Nici locația nu a fost una specială pentru că fosta prezentatoare și cântărețul s-au fotografiat în curtea casei unde locuiesc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, un an de la cununia religioasă

În plus, Gabriela Cristea a mărturisit că au trecut 5 ani de când s-a căsătorit civil cu muzicianul Tavi Clonda. Totodată, în toamna aceasta cuplul urmează să sărbătorească 7 ani de relație, perioadă în care au venit pe lume cele două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna asta am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut 5 ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc 7 ani de când ne iubim. 

De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptăm momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri”, este mesajul lăsat de brunetă pe pagina de Instagram, în dreptul unor imagini în care apare alături de soțul ei, Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare

Renumita prezentatoare de televiziune nu a uitat-o în această zi specială nici pe fiica cea mare căreia i-a lăsat pe Instagram un mesaj emoționant. Gabriela Cristea este tare mândră de Victoria despre care are numai cuvinte de laudă precizând că reprezintă împlinirea ei ca „femeie”.

Totodată, vedeta nu a omis-o nici pe fiica cea mică despre care spune că vine „tare din spate” subliniind faptul că o solicită destul de mult, dar cu toate acestea Tavi Clonda este mândru ca un cocoș de faptul că are trei fete.

ADVERTISEMENT

„Ea este Victoria, o bucățică din fericirea și împlinirea mea ca om, ca femeie. Stau deseori cu ea în brațe și întreb dacă e real ce trăiesc și uneori trezește tot ea la realitate cu câte o vorbă rostită stâlcit care face rad sau cu câte o prostioară pe care o face pe ascuns.

Ne solicită mult, dar mi se pare incredibil de frumos după ce fetele dorm, noi tot despre ele vorbim. Iris vine și ea «tare din spate», iar tati e mândru ca un cocos atunci când ne vede pe toate trei”, a scris ulterior Gabriela Cristea în mediul online.

ADVERTISEMENT