Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat doi ani de la căsătorie. Ce mesaj a avut cântărețul pentru soția sa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit pe 24 august doi ani de la căsătorie, iar ziua a fost una plină de peripeții.
25.08.2021 | 20:16
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au aniversat doi ani de la casatorie Ce mesaj a avut cantaretul pentru sotia sa
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la cununia religioasă.

Artistul a fost cel care a marcat momentul printr-o postare în care a avut un mesaj pentru soția sa.

Cei doi și-au aniversat ziua la mare împreună cu cele două fetițe, iar la întoarcerea spre casă au avut parte de mai multe peripeții.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat doi ani de la căsătorie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz. Au avut parte în căsnicia lor și de momente mai tensionate, dar mereu au știut cum să le gestioneze.

Tavi Clonda a povestit cum au reușit să treacă peste toate obstacolele.

“Cu multă răbdare, în principal. E un lucru care, de multe ori, ne lipsește tuturor și ar trebui să respirăm, să ne calmăm și să ne dăm seama că, de fapt, nu avem probleme, avem doar situații care se rezolvă”, a spus artistul pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cel care a marcat evenimentul în mediul online a fost soțul Gabrielei Cristea. Acesta a postat o fotografie de la nuntă în care apar alături de nași însoțită de un mesaj. “La mulți ani, iubi!❤️✌???”, a scris acesta. Imediat fanii au reacționat și au postat sute de mesaje.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aniversare cu peripeții

În ziua în care au împlinit doi ani de la căsătorie, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fetițe ale cuplului s-au aflat pe litoralul Mării Negre. Fericitul tătic a postat mai multe fotografii din care se vede că distracția a atins cote maxime.

ADVERTISEMENT

Pe drumul de întoarcere către București, pe autostradă, aceștia au avut parte de o întâmplare total neașteptată. Au făcut pană și nu au avut roată de rezervă.

Tavi le-a trimis pe fete acasă, iar el i-a așteptat pe cei de la service pentru a-l ajuta.

“Fraților, am făcut pană. Pe fete le-am trimis acasă cu Andrei, iar eu am rămas să urc mașina pe platformă. Hai, Doamne ajută!”, a spus artistul în cel mai recent vlog postat pe contul oficial de Youtube.

ADVERTISEMENT