Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă la mare! În ce stațiune au ajuns și cum s-au fotografiat cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat forfota din Capitală pe valurile Mării Negre! Cuplul a plecat pe litoral împreună cu fetițele lor și au postat și câteva fotografii.
10.07.2022 | 21:32
Gabriela Cristea si Tavi Clonda escapada la mare In ce statiune au ajuns si cum sau fotografiat cei doi
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, extrem de fericiți împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au hotărât ca weekend-ul acesta să-l petreacă la mare. Cu costumele de baie de rigoare, împreună cu cele două fetițe minunate pe care le au, aceștia s-au dus în județul Constanța.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat o fugă în Mamaia Sat

Pentru a se relaxa, au ales o plajă din Mamaia Sat, în nordul stațiunii Mamaia. Porumbeii au publicat și câteva imagini de la resortul unde s-au cazat, printre palmieri, pe nisip.

ADVERTISEMENT

Extrem de încântate de această vacanță au fost mai ales fetele, Bella și Iris, care s-au delectat cu o pizza după bălăceala în mare.

Vremea nu a fost foarte călduroasă, ci numai bună pentru un weekend liniștit, fără bătăi de cap din cauza caniculei. Ba pare-se că a fost chiar puțină răcoare, căci Gabriela și Tavi apar ceva mai îmbrăcați pentru plajă.

ADVERTISEMENT

„După prima poza ar părea că suntem într-o escapadă romantică în doi, darrrr…  swipe left să descoperiți “romantismul” nostru în patru”, a scris Gabi Cristea pe contul ei de Instagram.

Internauții au fost vrăjiți de frumusețea celor două micuțe. Majoritatea comentariilor pe care Gabriela le-a primit la fotografiile urcate pe rețeaua de socializare le-au avut în prim-plan pe fetițe.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Internauții, vrăjiți de frumusețea fetițelor vedetei

„Frumoase foc fetitele. Seamănă cu tine Gabriela.”, „O familia superbă! Nu am cuvinte”, „Sunteți frumoși, minunați amândoi”, „O familie frumoasă la propriu și figurat!”, au scris urmăritorii prezentatoarei „Mireasa: capriciile iubirii” de la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul din cele mai trainice cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când vedeta Antena Stars prezenta o emisiune la Kanal D. Tavi făcea parte din band-ul show-ului „Te vreau lângă mine”.

ADVERTISEMENT

Relația lor a devenit una cât se poate de serioasă și, nu după multă vreme ce s-a aflat că sunt împreună, aceștia au și oficializat iubirea lor, din care s-au născut două fetițe de-a dreptul adorabile.

 

ADVERTISEMENT