Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, făcuți terci de Oana Zăvoranu: „Bă, voi sunteți pe treaba voastră?”

15.04.2021 | 10:15
Gabriela Cristea si Tavi Clonda facuti terci de Oana Zavoranu Ba voi sunteti pe treaba voastra
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost aspru criticați de Oana Zăvoranu pentru reclamele pe care le fac pe Instagram
ADVERTISEMENT

Nici Gabriela Cristea și Tavi Clonda n-au scăpat de gura Oanei Zăvoranu! Actrița le-a dedicat cel mai nou episod al vlogului său de pe Youtube celor două vedete de la Antena Stars și nu a economisit nicio critică atunci când a comentat activitatea lor de pe Instagram.

Oana Zăvoranu a realizat un nou episod al emisiunii sale de pe Youtube în care, așa cum i-au cerut fanii, a dat de pământ cu Gabi Cristea și Tavi Clonda pentru reclamele pe care le fac pe rețelele lor de socializare, acuzându-i că au devenit excesivi.

ADVERTISEMENT

Oana a remarcat că nu există Story sau postare de pe pagina prezentatoarei emisiunii „Mireasa: urzeala soacrelor” de la Antena Stars în care aceasta să nu vândă ceva: de la picături de sprâncene, ceaiuri și haine până la zarzavaturi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în gura Oanei Zăvoranu

„Avem o familie formată din una bucată Hipo-Mocangela, una bucată Tăviță Cloșca. Ei sunt ceva de groază. Ei doi, ca o familie fericită, vă învață pe voi ce înseamnă să fii un cuplu de succes. Din sculare până-n culcare tot ce prindem mocangim!”, este prezentarea pe care le-a făcut Oana Zăvoranu celor doi pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Oana a mai spus că nu înțelege de ce Tavi Clonda se prezintă drept mare cântăreț căci nimeni nu știe nicio melodie: „Care piesă, mă? Ce piesă înregistrezi? Pune chitara jos, las-o să se odihnească și zi-ne cum primești tu hăinuțe”.

„Pe cine inspirați voi?”

Zăvoranu mai spune în vlogul ei că Gabi și Tavi mint atunci când spun că își comandă diferite lucruri, căci de fapt le primesc gratis, fapt pentru care și promovează anumite firme.

ADVERTISEMENT

„Bă, voi sunteți pe treaba voastră?”, a întrebat Zăvo după ce a dat mai multe exemple de reclame pe care le fac ce doi pe Instagram.

Actrița a mai declarat că Tavi și Gabriela nu sunt un exemplu pentru oameni deoarece încurajează cerșetoria: „Pe cine inspirați voi? Tupeul maxim mi se pare că atunci când tu ai mers gratis într-un loc să mi-l recomanzi mie. Dacă mă duc eu acolo cumva beneficiez de facilitățile de care ai beneficiat tu? Pac la final îți face nota de plată. Când le dați like-uri, să știți că vine momentul în care și voi aveți nevoie… Plătiți la casă sau puteți să faci un story și vă lasă ăia?”.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a mai spus că multă lume înțelege că datorită ”mocangiștilor” lumea înțelege că nu mai trebuie să plătească nimic, indiferent ce își cumpără sau unde pleacă să se recreeze.

 

ADVERTISEMENT