Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, moment tandru împreună pe Instagram: „Am scos tot romantismul din noi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trăit momente romantice împreună și au vrut să împărtășească totul cu fanii lor.
29.06.2021 | 14:30
Gabriela Cristea si Tavi Clonda moment tandru impreuna pe Instagram Am scos tot romantismul din noi
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de câțiva ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au profitat de faptul că fetițele lor erau la grădiniță. Au luat masa de prânz împreună, pe o pătură, la marginea unui lac.

Cei doi soți au îmbinat utilul cu plăcutul și au găsit cea mai bună metodă de a-și petrece puținul răgaz pe care l-au avut la dispoziție doar pentru ei doi.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a ținut să împărtășească momentul frumos pe care l-a trăit alături de cântăreț. Vedeta a postat o fotografie pe Instagram, însoțită și de un text prin care a vrut să le arate tuturor cât de fericită este.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, picnic lângă lac

„Fetele sunt la grădiniță iar noi am avut un răgaz doar pentru noi doi. Am încărcat câteva bunătăți într-un coș și ne-am urcat în mășină către o destinație… necunoscută.

ADVERTISEMENT

Ne-am oprit pe malul unui lac (să nu ma întrebați care că habar nu am). Ne-am așezat pătură de picnic la umbră mașinii. Am scos tot romantismul din noi😍. Care sunt gesturile romantice pe care le-ați făcut de curând?”, a postat Gabriela Cristea pe Instagram.

Imaginea cu ea și soțul ei a strâns în câteva ore peste 2.000 de aprecieri. În respectiva imagine, Gabi poartă o rochie cu motive tradiționale și părul legat, iar Tavi este îmbrăcat la fel de lejer gustând din strugurii pe care îi ține soția în mână.

ADVERTISEMENT
gabriela cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, picnic la marginea unui lac. Foto: Instagram

S-au cunoscut la Kanal D și au două fetițe împreună

Pe lângă struguri, pe pătură se poate observa și o felie de pepene roșu, dar și câteva pâinici, semn că aceștia au mâncat și altceva în afară de fructe.

Nu este prima oară când Gabi și Tavi dezvăluie momente din intimitatea lor. Cei doi sunt extrem de deschiși și vorbesc de fiecare dată deschis despre relația lor, tratând toate experiențele de zi cu zi cu maximă normalitate și naturalețe.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani pe vremea când Gabi era prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Cei doi s-au căsătorit după ce relația lor a devenit oficială și au făcut două fetițe minunate, pe Bella Margot și Iris. Bella Victoria Margot are deja 4 anișori, iar Thea Iris Selena 2 ani.

 

 

ADVERTISEMENT