Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au răsfățat fiicele de Moș Nicolae. Ce daruri au pus cei doi în ghetuțe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut grijă să își răsfețe fiicele de Moș Nicolae. Victoria și Iris au fost plăcut surprinse noaptea trecută.
06.12.2022 | 16:55
Gabriela Cristea si Tavi Clonda siau rasfatat fiicele de Mos Nicolae Ce daruri au pus cei doi in ghetute
Cum și-au surprins Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cele două fetițe, de Moș Nicolae. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de fiicele lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au grijă ca acestea să trăiască clipe memorabile.

Ce cadouri au pregătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru fiicele lor de Moș Nicolae

Așa s-a întâmplat și noaptea trecută, de Moș Nicolae. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pus la punct un plan cât se poate de bun, astfel încât Iris și Victoria să primească cadourile pe care și le-au dorit a doua zi dimineață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi au avut grijă să respecte tradiția, astfel încât cele mici să nu vadă cine a pus darurile în ghetuțe și să creadă în continuare în Moș Nicolae, așa cum mulți copii o fac.

Dacă alți părinți le dau celor mici dulciuri de Moș Nicolae, iată că Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pregătit cu totul altceva. Aceștia le-au pus fetelor în ghetuțe fructe, dar și o jucărie.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a mărturisit că dulciurile nu sunt sănătoase, iar cele două oricum iubesc clementinele, drept urmare nu vor avea o problemă.

Mai mult de atât, fetele cuplului vor primi cadouri și când vin cu colindul, așa că nu au de ce să se plângă.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că în câteva săptămâni vine și Crăciunul, iar artistul spune că întreaga casă este deja plină de jucării.

Tavi Clonda nu este de acord cu dulciurile de Moș Nicolae

”Nu o să le mai dăm dulciuri, ci fructe și câte o jucărioară. Au primit până acum încât ne putem deschide un magazin. O să le dăm când mai vin copiii cu colindul.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord să mănânce multe dulciuri. Mai bine un fruct, o clementină, sunt înnebunite după ele. Își vor face ghetuțele în seara asta. Nu mai e cu cremă, dar să fie curate. Noi ne făceam negri pe mâini”, a dezvăluit artistul, într-un interviu acordat pentru impact.ro.

Toate aceste momente l-au făcut pe Tavi Clonda să își amintească perioada în care părinții săi îi puneau cadouri în ghetuțe.

Cu ani în urmă, artistul își lăsa ghetele la fereastră, pentru că mama sa îi spunea că pe acolo intră Moș Nicolae. Pe de altă parte, în cazul fiicelor sale, această metodă nu ar fi funcționat, pentru că cele două nu ar fi adormit.

În acest sens, cei doi au avut grijă să le spună fetelor că Moș Nicolae vine doar dacă acestea dorm.

Menționăm că atât Tavi Clonda cât și Gabriela Cristea sunt extrem de mândri de fiicele lor, dar și de maturitatea de care acestea dau dovadă în cele mai multe cazuri. Chiar vedeta povestea recent un moment care a emoționat-o destul de tare.

ADVERTISEMENT