Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, veste neașteptată. Cei doi și-au îndeplinit un vis: “E foarte greu, vă spun de pe acum”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o veste bună pentru fani. Cei doi și-au îndeplinit un vis mai vechi și le-au dezvăluit urmăritorilor despre ce este vorba.
10.05.2022 | 15:11
Gabriela Cristea si Tavi Clonda veste neasteptata Cei doi siau indeplinit un vis E foarte greu va spun de pe acum
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, veste bună pentru fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au anunțat o veste bună pentru fani. Cei doi și-au îndeplinit un vis mai vechi și vor face o serie de vloguri în acest sens. Este vorba despre o piscină pe care o vor construi în curtea casei lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, veste bună pentru fani

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii și soțul ei își doreau de foarte mult timp o piscină, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată pentru că își vor îndeplini visul.

ADVERTISEMENT

Este un proiect greu de realizat și care presupune costuri uriașe, după cum a declarat Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Cei doi soți vor să împărtășească cu fanii evoluția acestui proiect. Astfel, vor face o serie de vloguri în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Oamenii muncesc de dimineață până seara pentru ca visul lor să fie îndeplinit. Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lor, Iris și Victoria, se vor bucura de piscină, mai ales că vine vara.

“Începem acum un serial de vloguri pentru voi, să vă arătăm cum ne-am îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri, pentru că în momentul în care ne-am propus să ne facem o casă împreună am prevăzut și o piscină și așa am așezat casa în așa fel, ca la un moment dat, atunci când va veni timpul, să putem să așezăm piscina și să avem, practic, casa visurilor noastre.

ADVERTISEMENT

Este foarte greu, vă spun de pe acum și o vedeți în seria ce urmează faptul că nu e ușor să construiești o piscina de la zero și mai ales să o faci așa după cum visezi tu.

Dar, în același timp, eu vă invit pe voi să nu renunțați la visurile voastre, pentru că nu se știe cum, dar cu siguranță vi le veți îndeplini, așa cum s-a întâmplat și cu noi.

ADVERTISEMENT

Multă muncă, iubire și credință, iar din partea noastră și un strop de inspirație prin seria de vloguri de pe Youtube ce urmează.”, a transmis Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 7 ani de căsnicie

Pe 30 aprilie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 7 ani de când s-au căsătorit. Cei doi au un mariaj fericit și s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D, atunci când bruneta prezenta un show matrimonial.

Au împreună două fiice, Iris și Victoria, iar familia lor este foarte apreciată în mediul online. Atât prezentatoarea, cât și soțul ei sunt urmăriți de sute de mii de fani pe rețelele sociale.

“7 ani… azi…❤️💍💍 La mulți ani, iubita mea soție!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, în ziua aniversării căsătoriei cu soția sa.

ADVERTISEMENT