Life

Gabriela Cristea șochează după ce Oana Roman s-a purtat urât cu un ospătar: „El era doar angajat”

23.02.2021 | 13:08
Gabriela Cristea socheaza dupa ce Oana Roman sa purtat urat cu un ospatar El era doar angajat
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea i-a luat apărarea Oanei Roman după ce aceasta s-a purtat urât cu un ospătar la o petrecere privată la care a participat.

Vedeta Antenei Stars a comentat în mediul online gestul făcut de prietena ei după ce a fost asaltată de mesaje în privat, încercând să justifice comportamentul deloc plăcut pe care fiica fostului premier Petre Roman l-a avut față de un chelner.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a întâmplat la ziua Isabelei, la care au participat apropiații Oanei Roman, printre care și Marius Elisei, cel de care s-a despărțit la finalul anului trecut.

Gabriela Cristea o apără pe Oana Roman

La un moment dat, în timp ce Oana, Marius și fiica lor s-au pregătit pentru o poză alături de tort, un ospătar s-a băgat din greșeală în față, iar Oana i-a atras atenția într-un mod destul de urât, fapt pentru care s-au revoltat și internauții, oricât ar încerca acum vedeta s-o scalde.

ADVERTISEMENT

Gestul Oanei a fost apărat de Gabriela Cristea, care în tot acest scandal iscat pe Instagram de gestul făcut de femeie pune paie pe foc.

Ospătarul era „doar angajat și trebuia să-i facă un serviciu Oanei Roman”

„Faptul că l-a rugat pe un ospătar să se dea la o parte, pentru că, ce credeți, nu avea ce căuta omul acolo. Și, vai, ce-a făcut Oana Roman și ce urât a vorbit Oana Roman. Hai să-și vadă fiecare lungul nasului și să stea la locul care i se cuvine. Oana era la o petrecere a ei, nu a făcut decât să-i spună unui om care nu era în locul unde ar fi trebuit să fie să se dea la o parte.

ADVERTISEMENT

Nu a făcut-o într-un mod agresiv, nu i-a spus urât, ci i-a spus: ‘dă-te puțin la o parte ca să fac o poză’. Mi-ați trimis mesaje în care mi-ați spus: ‘ai văzut cum a vorbit Oana Roman?’. Cum a vorbit?

Omul acela trebuia să știe că e la o petrecere privată și nu a fost invitat, el doar era angajat și trebuia să-i facă un serviciu Oanei Roman. Dacă vreți să hateriți, vă rog să o faceți pe alte pagini”, a spus  Gabriela Cristea pe Instagram în apărarea bunei sale prietene.

ADVERTISEMENT

 

Tags: