Life

Gabriela Cristea, somată de fiul lui Marcel Toader, fostul ei soț. Ce i-a cerut prezentatoarei TV

Gabriela Cristea a fost somată de fiul lui Marcel Toader, fostul ei soț. Maximilian susține că prezentatoarea TV ar trebui să-i înapoieze unul din bunurile obținute de la tatăl lui.
09.07.2021 | 17:58
Gabriela Cristea somata de fiul lui Marcel Toader fostul ei sot Ce ia cerut prezentatoarei TV
Gabriela Cristea, somată de fiul lui Marcel Toader, fostul ei soț. Ce i-a cerut prezentatoarei TV. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Marcel Toader a atacat-o pe Gabriela Cristea, fosta soție a tatălui său. Maximilian și-a pierdut tatăl în 2019 și a rămas cu datoriile părintelui său, nu doar cu suferința pierderii.

Tânărul de 24 de ani a declarat, în platoul unei emisiuni, că tatăl lui l-a lăsat cu datorii de 170.000 de euro. Maximilian susține că Gabriela Cristea

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, atacată de fiul lui Marcel Toader, fostul ei soț

Fiul lui Marcel Toader trebuie să se ocupe singur de datoriile pe care regretatul său tată le-a lăsat în urmă. Maximilian a declarat că Gabriela Cristea trebuie să înapoieze o mașină cumpărată pe firma afaceristului.

La doar 24 de ani, tânărul trebuie să se descurce pe cont propriu cu datoriile lăsate de părintele său. Maximilian a reușit să vândă apartamentul, așa că a rămas cu 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de toate datoriile, acesta face apel la fostele soții ale tatălui său, printre care și Gabriela Cristea.

„Tata m-a ferit de problemele financiare cât a trăit. După ce el nu a mai fost a trebuit să despic eu firul în patru. În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro. Am vândut apartamentul în martie.

ADVERTISEMENT

Au mai rămas de dat 30.000 de euro. A mai rămas și o mașină, care e cumpărată pe una dintre firmele lui și care e în posesia fostei soții, Gabriela Cristea. Ea trebuie să dea mașina înapoi.

Mi-au cerut la succesiune toate actele de divorț, de la cele șase căsnicii ale tatălui meu”, a declarat Maximilian la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Astfel, soția lui Tavi Clonda este somată să înapoieze autoturismul pe care îl deține, un Volvo înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader.

În cazul în care nu acceptă să înapoieze mașina, prezentatoarea TV trebuie să achite contravaloarea ei, o sumă de câteva zeci de mii de euro.

Vedeta ar trebui să scoată 42.500 de euro din buzunar. În plus, Gabrielei Cristea i se cer și cheltuieli de judecată.

La momentul actual, societatea este în insolvență. Lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea, care este somată să înapoieze autovehiculul pe care îl are în folosință.

ADVERTISEMENT