Life

Gabriela Cristea, supusă unei intervenții chirurgicale. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda

18.11.2020 | 23:50
Gabriela Cristea supusa unei interventii chirurgicale Ce a patit sotia lui Tavi Clonda
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a ajuns astăzi pe mâinile medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgita prezentatoare TV prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea este o vedetă foarte activă în mediul online, unde are sute de mii de urmăritori. Aceasta își ține permanent fanii la curent cu schimbările ce se produc în viața ei și cu proiectele profesionale în care este implicată.

ADVERTISEMENT

Recent, la scurt timp după ce a mărturisit că a fost la medicul pediatru cu fetițele ei, soția lui Tavi Clonda a dezvăluit că a fost iar la doctor, însă, de data aceasta, din cauza unor probleme cu dantura.

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta este foarte ocupată și implicată în diverse proiecte profesionale, dar cu toate acestea, își face timp și pentru fanii ei de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, vedeta a fost la medicul pediatru cu cele două fetițe ale sale: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, iar acum, frumoasa brunetă a ajuns pe mâinile medicilor dentiști, semn că, în ciuda programului încărcat, acordă mare atenție sănătății și aspectelor ce țin de igiena orală.

Soția cântărețului Tavi Clonda a fost la dentist pentru o extracție. Gabriela Cristea și-a scos măseaua de minte și a mai menționat că își dorește în viitor să își pună anumite gutiere speciale pentru a-și îngriji dinții. Se pare că intervenția a decurs foarte bine, vedeta fiind cu zâmbetul pe buze și foarte glumeață la ieșirea din cabinet.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram

„Așa arată un om care tocmai a ieșit de la dentist și care și-a scos o măsea de minte. Deci, practic, am cu un pic de minte mai puțin și cu o măsea lipsă. Sunt încă amorțită pe partea asta. Mi-am scos o măsea de minte de sus, pentru că cea de jos era deja scoasă, pentru că în curând vreau să îmi pun niște gutiere speciale pentru îndreptarea dinților”, a spus Gabriela Cristea la Instastory.

În continuare, moderatoarea TV a declarat că este încă amorțită din cauza anesteziei și că are dificultăți în ceea ce privește vorbitul. Cu toate acestea, intervenția a durat foarte puțin, din fericire pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

„Am ceva probleme cu vorbitul, dar cam așa arăți după ce intri la dentist și îți scoți o măsea. Domnul doctor a avut mega răbdare cu mine, mai ales că am și întârziat. Extracția a durat cu tot cu anestezie 7-8 minute”, a adăugat soția lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea s-a pregătit sufletește pentru intervenție și a ales chiar să nu se machieze. Vedeta a specificat că este conștientă că vor apărea dureri pe parcurs, motiv pentru care va lua niște calmante pentru ameliorarea lor.

„M-am pregătit așa sufletește pentru vizită, mi-am pus un trening, nu m-am machiat, că am zis că după mă duc acasă și o să zac. Am înțeles că o să mă doară puțin locul respectiv, dar dacă o să iau niște calmante obișnuite o să pot să funcționez foarte bine”, a spus aceasta.

Gabriela Cristea a încheiat seria de filmulețe de pe contul ei de Instagram spunând că urmează să mai aibă o intervenție de acest gen. Frumoasa brunetă a declarat că trebuie să își mai scoată două măsele de minte.

„Voi mai avea o intervenție și pe partea cealaltă, unde am ambele măsele de minte și pe care trebuie să le scot pentru că mi-au afectat dantura și pentru că trebuie să fac loc, eu având un maxilar un pic mai mic, pentru a se așeza dinții de care chiar am nevoie”, a zis Gabriela Cristea în încheiere.

ADVERTISEMENT