Life

Gabriela Cristea, totul despre ultima intervenție estetică. Despre ce este vorba și cum se simte acum

Gabriela Cristea nu ține ascunsă nicio intervenție estetică la care apelează. Vedeta este foarte deschisă în această privință.
17.08.2021 | 17:16
Gabriela Cristea totul despre ultima interventie estetica Despre ce este vorba si cum se simte acum
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars nu era tocmai mulțumită de un aspect de la nivelul feței și a luat decizia să facă o schimbare radicală. Zis și făcut, și-a pus acid hialuronic în buze.

Frumoasa brunetă în vârstă de 46 de ani a recunoscut că este vorba de numai 0,5 ml, dar chiar și așa fanii au remarcat imediat.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu a stat prea mult pe gânduri și a precizat că este foarte mulțumită de alegerea făcută, în momentul de față buzele vedetei fiind simetrice.

Gabriela Cristea, o nouă intervenție estetică. Vedeta de la Antena Stars este foarte mulțumită de schimbare

Soția artistului Tavi Clonda a postat pe rețelele de socializare și o imagine fără filtru, realizată la numai câteva zile de la intervenție, în care se observă destul de clar mărimea buzelor.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită.

Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale. 

ADVERTISEMENT

Acum, buzele mele sunt simetrice și naturale, dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poza, când buzele mele aveau mai mult volum.

Poza este fără niciun filtru, doar machiaj și lumină”, este mesajul lăsat de Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Moderatoarea emisiunii „Mireasa, Urzeala soacrelor” nu este la prima intervenție de felul acesta. În trecut, bruneta și-a tatuat sprâncenele, la un moment dat precizând că ar trebui să le refacă puțin pentru că s-au deteriorat.

Vedeta ține foarte mult la aspectul fizic, deși spune că nu are nicio intervenție chirurgicală pentru că îi este foarte teamă. Prezentatoarea TV pune accent pe frumusețea interioară și pe starea de spirit.

„Cred că este foarte important look-ul atât pentru o femeie, cât și pentru un bărbat, fiindcă felul în care arătăm le spune celorlalți și care este starea noastră de spirit.

Eu cred foarte mult în frumusețea interioară, ce îți dă o strălucire aparte”, spunea în trecut Gabriela Cristea pentru revista Taifasuri.

ADVERTISEMENT