Life

Gabriela Cristea, trucuri pe timp de caniculă. Cum se menține în formă vedeta: ”Am o altă variantă”

Gabriela Cristea le-a dezvăluit urmăritorilor săi o serie de trucuri pe timp de caniculă. Cum se menține în formă vedeta și ce consumă?
09.07.2024 | 08:22
Gabriela Cristea trucuri pe timp de canicula Cum se mentine in forma vedeta Am o alta varianta
Gabriela Cristea, trucuri pe timp de caniculă. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Dincolo de viața pe care o are în media însă, aceasta a mai demarat și alte afaceri de-a lungul timpului.

Gabriela Cristea, trucuri pe timp de caniculă

Gabriela Cristea s-a apucat de gătit, ba chiar în perioada sărbătorilor pascale a vândut numeroase preparate tradiționale. Totodată, vedeta mai are și alte activități, dincolo de viața din televiziune.

ADVERTISEMENT

Ea este și foarte activă în mediul online. Gabriela Cristea le povestește urmăritorilor săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa. De asemenea, ea mai are și unele trucuri pe care le face publice.

Așa s-a întâmplat și de această dată. Vedeta a vorbit despre caniculă, care face deja ravagii în România. Se pare că temperaturile ridicate îi fac rău Gabrielei Cristea. Pe de altă parte, ea a găsit metoda perfectă prin care să se hidrateze.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Gabriela Cristea le-a recomandat urmăritorilor săi să aleagă mâncărurile sărate vara. Vedeta spune că odată cu transpirația, sărurile din organism se pierd.

Ce le recomandă vedeta urmăritorilor săi

Totodată, ea le-a povestit urmăritorilor săi și la ce alte trucuri mai apelează în perioada verii. Vedeta ia o pastilă cu săruri, pentru că mâncărurile sărate nu-i plac deloc. Iar aceasta se pare că are un efect benefic.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gabriela Cristea spune că se simte mult mai bine, având în vedere temperaturile de afară. Îl același timp, ea le-a mai recomandat urmăritorilor săi să nu uite nici de hidratare, care e esențială în această perioadă.

„Vă sfătuiesc să mâncați un pic mai sărat în perioada asta, pentru că prin transpirație se pierd și sărurile. Atunci aveți nevoie de o cantitate un pic mai mare de sare, ca să nu vă deshidratați. Eu, de exemplu, am o altă variantă.

ADVERTISEMENT

Mi-am desfăcut aici o pastilă cu săruri și să știți că le dau și fetelor câte o jumătate de pastilă pe zi, pentru că nu îmi place să mănânc sărat. Vedeți și voi care variantă vi se potrivește mai bine, pentru că există riscul deshidratării”, a explicat Gabriela Cristea, pe pagina ei de Facebook.

ADVERTISEMENT