ADVERTISEMENT
Life

Gabriela Cristea uimește la 46 de ani. I-a mărturisit totul Cristinei Cioran despre o nouă sarcină

Autor: Georgiana Dicu | 25.04.2021 | 12:34
Gabriela Cristea uimește la 46 de ani. I-a mărturisit totul Cristinei Cioran despre o nouă sarcină
Gabriela Cristea uimește la 46 de ani. I-a mărturisit totul Cristinei Cioran despre o nouă sarcină Foto: Facebook Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este nostalgică după vremea în care era însărcinată însă nu crede că mai poate duce la bun sfârșit o sarcină. Prezentatoarea TV i-a făcut mărturisirea actriței Cristina Cioran, însărcinată cu primul copil.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea uimește la 46 de ani. I-a mărturisit totul Cristinei Cioran despre o nouă sarcină

Gabriela Cristea și Cristina Cioran s-au întâlnit într-un centru comercial în timp făceau cumpărături. Gabriela Cristea a rememorat clipele unice din vremea în care și ea a fost însărcinată.

Discuția dintre cele două vedete a fost difuzată în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, mamă a două fetițe pe care și le-a dorit foarte mult timp. și-a amintit cum maternitatea a făcut-o să-și schimbe prioritățile, iar viața ei a căpătat culoare în adevăratul sens al cuvântului. Actrița Cristina Cioran se află acum în ipostaza de viitoare mămică se află acum. În doar câteva luni va da naștere unei fetițe, la vârsta de 43 de ani.

Cele două prietene au schimbat câteva cuvinte despre perioada minunată prin care Gabriela Cristea a trecut de două ori, iar Cristina Cioran chiar acum. Cea din urmă a dezvăluit că a avut simptome specifice apariției sarcinii, însă a reușit să țină aceste manifestări sub control, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

„Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a spus Cristina Cioran, relatează SpyNews.

Gabriela Cristea și-a adus aminte de perioada, sau mai bine zis perioadele în care și ea se simțea exact la fel ca buna ei prietenă. Printre altele, prezentatoarea a mărturisit că ar mai vrea să aibă copii, însă nu crede că mai poate duce la bun sfârșit o sarcină.

ADVERTISEMENT

„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau.

La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers.

ADVERTISEMENT

Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a spus Gabriela Cristea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!