Life

Gabriela Cristea, uimită de fiicele ei: “Învățământul are legătură cu dascălul, nu cu sistemul”

Gabriela Cristea a fost uimită când fiicele ei i-au arătat ce au învățat să facă la grădiniță în preajma Crăciunului. Prezentatoarea a ținut să le arate câteva imagini și fanilor săi.
21.12.2021 | 15:58
Gabriela Cristea uimita de fiicele ei Invatamantul are legatura cu dascalul nu cu sistemul
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Vedeta este o mămică foarte grijulie și se bucură enorm atunci când vede progresele făcute de fetițele sale.

Micuțele sunt la grădiniță și în fiecare zi învață ceva nou.

Vedeta a ținut să le arate și fanilor obiectele realizate de fiicele ei la grădiniță și le-a felicitat pe educatoare.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, uimită de fiicele ei: “Învățământul are legătură cu dascălul, nu cu sistemul”

Gabriela Cristea își ține mereu la curent fanii cu noutățile din viața familiei sale. Vedeta a dezvăluit că a fost extrem de încântată după ce a văzut ce au învățat fetițele ei la grădiniță. Acestea au venit acasă cu niște decorațiuni minunate.

Soția lui Tavi Clonda este fericită pentru că Victoria și Iris învață în fiecare zi lucruri noi și a dorit să le mulțumească educatoarelor pentru felul în care se ocupă de copilași.

ADVERTISEMENT

“Dragilor, eu azi am rămas profund impresionată de felul în care au înțeles doamnele educatoare să facă activități cu copiii de la grădiniță unde merg și fetele noastre. Victoria vine zilnic acasă cu planșe și tot felul de figurine de la activități, învață interactiv despre corpul uman și mediu, așa că ni se pare normal.

Azi când a venit Iris acasă cu aceste frumuseți și când am aflat ca aceste decorațiuni sunt parte din activitatea copiilor de grupa mica, pot doar să le felicit pe doamne pentru răbdare, îndemânare și inventivitate.

ADVERTISEMENT

Iris are doar 2 ani si 9 luni. Învățământul are legătura cu dascălul, nu cu sistemul. Felicitări!!!
PS: fetele merg la o grădiniță de stat”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

Gabriela Cristea s-a pregătit pentru Crăciun

Vedeta a început din timp pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. În urmă cu câteva zile aceasta le-a arătat fanilor cum și-a decorat casa și le-a împărtășit că în familia ei sunt respectate toate tradițiile.

ADVERTISEMENT

“Sărbătorile vin și ne pregătim, rând pe rând, facem toate tradițiile care țin de sărbătoarea Crăciunului, mai ales că fetele sunt extrem de entuziasmate.

Cred că e primul an când Victoria chiar realizează cu adevărat ce înseamnă împodobitul bradului, ce înseamnă Moș Crăciun și care sunt tradițiile. Ține foarte mult să le facă pe fiecare”, a spus Gariela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

ADVERTISEMENT