Life

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Mireasa. Ce se întâmplă cu Simona Gherghe

23.03.2021 | 16:35
Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Mireasa Ce se intampla cu Simona Gherghe
Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Mireasa: urzeala soacrelor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea revine ca prezentatoare în televiziune la câteva luni după ce a spus că nu o încântă nicio propunere din cele pe care le-a primit pe perioada începutului de pandemie.

Soția lui Tavi Clonda a spus da provocării în cele din urmă, iar telespectatorii vor avea ocazia să o vadă de luni până vineri de la 19:00 la Antena Stars, acolo unde va modera emisiunea „Mireasa: Urzeala soacrelor”.

ADVERTISEMENT

Anunțul acesta vine cu o întrebare normală: ce se întâmplă cu Simona Gherghe, cea care a prezentat primul sezon al show-ului de la Antenă? Ei bine, vedeta va rămâne pe post de la Antena 1 și va continua să țină frâiele emisiunii de la ora 14:00, urmând ca ediția specială dedicată soacrelor acestui reality-show să intre pe mâinile Gabrielei Cristea, experimentată cu astfel de emisiuni.

Gabriela Cristea va prezenta Mireasa: urzeala soacrelor, la Antena Stars

Puțini știu, dar Gabriela Cristea a mai prezentat în urmă cu 14 ani reality-show-ul Noră pentru mama de la Kanal D, aproape identic cu varianta Mireasa de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Extensia emisiunii de la Antena 1, pe Antena Stars, va începe din 29 martie, iar Gabi Cristea este pregătită pentru acest nou proiect din viața ei profesională.

„O să îmi fie puțin dificil”

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a declarat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

„O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile.

Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmpă în casa Mireasa!”, a mai spus vedeta de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT