Life

Gabriela Cristea va putea fi văzută la o altă emisiune TV. Ce va prezenta vedeta de acum

Gabriela Cristea va putea fi văzută la o altă emisiune TV. Aceasta va prezenta un alt show, tot de tipul celor cu care i-a obșnuit pe fani.
29.05.2023 | 16:15
Gabriela Cristea va putea fi vazuta la o alta emisiune TV Ce va prezenta vedeta de acum
Gabriela Cristea va putea fi văzută la o altă emisiune TV. foto: Gabriela Cristea / Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea va putea fi văzută la o altă emisiune TV. Vedeta va prezenta un alt show. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea va putea fi văzută la o altă emisiune TV

Gabriela Cristea a prezentat până acum Mireasa – Capriciile iubirii, dar acum are o nouă emisiune la Antena Stars. O emisiune nouă, dar veche în același timp, după cum a remarcat și vedeta.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre conceptul Te iubesc de nu te vezi, la care vedeta a renunțat atunci când a rămas gravidă. Aceasta a fost ulterior înlocuită, dar iată că revine pe micul ecran.

„Am început să fac unele retușuri pentru că în curând o să dăm rec. E o zi importantă. Operatorii sunt pregătiți, macaraua e pregătită. Eu sunt pregătită de când mă știu”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, anunț pentru fani. Când pot vedea noul său proiect

Vedeta le-a dat vestea fanilor pe rețelele de socializare, unde a spus că au început filmările pentru noua sa emisiune. Gabriela Cristea a mărturisit că au existat și unele probleme în prima zi de filmare.

Gabriela Cristea a mai anunțat fanii și de când va începe noua ei emisiune. Aceștia o vor putea urmări din nou la Antena Stars din această vară, adică peste puțin timp.

ADVERTISEMENT

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem.

Voiam doar să vă arat această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, a povestit Gabriela Cristea, pe Facebook, despre emisiune.

ADVERTISEMENT

În comentariile de pe Facebook, fanii și-au arătat entuziasmul pentru noul proiect al Gabrielei Cristea. Unii i-au urat succes, în timp ce alții au mărturisit că  abia așteaptă să vadă noul concept al emisiunii sale.

ADVERTISEMENT