Life

Pe Instagram este model, în realitate este pufoșică. Adevărul despre kilogramele prezentatoarei Gabriela Cristea – Foto

14.07.2020 | 11:26
Pe Instagram este model in realitate este pufosica Adevarul despre kilogramele prezentatoarei Gabriela Cristea  Foto
Gabriela Cristea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea afișează pe Instagram o siluetă perfectă și se laudă că a slăbit kilograme bune de când face sport și este la dietă.

În realitate, vedeta TV nu arată chiar la fel și se luptă cu kilogramele în plus în continuare.

ADVERTISEMENT

Aflată pe litoral, fosta prezentatoare TV a fost surprinsă la plajă, însă afișa o altă siluetă decât cum apare pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea nu este la fel de slabă și în realitate

Criticată după ce s-a îngrășat în timpul celor două sarcini și pentru că nu a reușit să slăbească, în ultima vreme, fosta prezentatoare TV a început să posteze imagini cu ea foarte slabă. Fie că apărea în costum de baie sau îmbrăcată mai provocator, Gabriela Cristea părea mult mai slabă.

ADVERTISEMENT

Astfel, f anii au început să o laude pentru că arată atât de bine și că a reușit să dea jos kilogramele în plus. Di păcate, lucrurile nu stau chiar așa și în realitate, căci, de fapt, vedeta TV este în continuare ”pufoșică”, iar imaginile în care a fost surprinsă la mare stau drept dovadă.

„ Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar cu pași mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul.”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare, în timp ce apărea într-un costum de baie întreg, în care silueta ei era aproape perfectă.

ADVERTISEMENT

În fotografiile de la mare, fosta prezentatoare TV arată diferit. Umerii sunt mai lați, brațele mai proeminente, iar picioarele cu o idee mai grăsuțe. Își modifică Gabriela Cristea imaginile de pe Instagram? Asta nu știm! Dar putem să tragem concluzia că, cel mai sigur, vedeta se fotografiază din anumite poziții ca să pară mult mai atrăgătoare și mult mai slabă decât este.

Gabriel Cristea. Foto: Arhivă
Click pe imagine pentru a vedea fotografiile cu Gabriela Cristea la mare, în costum de baie, cu mai multe kilograme în plus.

Se pregătește de o nouă emisiune TV

Gabriela Cristea a anunțat pe Instagram că revine la TV din toamnă, după ce ultimele două proiecte au fost puse pe pauză, unul după ce a născut și al doilea din cauza virusului COVID 19. Prezentatoarea TV lucrează de 25 de ani în televiziune.

ADVERTISEMENT

Vedeta are 45 de ani și doi copii cu Tavi Clonda. Ea a devenit mamă prima dată în 2017, iar în 2019 a venit pe lume și cea de-a doua fetiță a cuplului.

Rămâne de văzut ce emisiune va prezenta Gabriela Cristea din toamnă, căci nu a dat prea multe detalii despre viitorul proiect.

ADVERTISEMENT