Life

Gabriela Dima, câștigătoarea Masterchef, poveste tragică de viață: „Nu doresc nimănui”. Ce face cu banii de la Pro TV

Gabriela Dima, câștigătoarea Masterchef România 2022 ascunde o povestea de viață incredibilă. Drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. S-a confruntat cu o boală nemiloasă.
03.06.2022 | 15:23
Gabriela Dima castigatoarea Masterchef poveste tragica de viata Nu doresc nimanui Ce face cu banii de la Pro TV
Povestea de viața Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Dima, câștigătoarea Masterchef 2022 ascunde în spatele zâmbetului o poveste tragică. Ea s-a confruntat cu o boală nemiloasă și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Povestea Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef România 2022. A învins leucemia

Gabriela Dima are 33 de ani, iar meseria sa de bază este cea de manager, activând în social media. Ea este pasionată de gătit și împărtășește adesea cu urmăritorii săi din mediul online diferite rețete culinare. Din acest motiv, câștigătoarea Masterchef a fost poreclită „Doamna Friptură” de apropiații săi.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a înscris la competiția culinară, Gabriela Dima a dezvăluit publicului povestea ei de viață. În trecut, s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate, o formă rară de leucemie, și a fost la un pas de tragedie.

„Acum ceva timp am avut eu o problemă de sănătate hematologică. Am avut leucemie, cea mai rară formă de leucemie, dar singura care se poate vindeca complet fără transplant. 

ADVERTISEMENT

M-am vindecat. E totul în regulă. Acela a fost cel mai dificil moment, nu există mai dificil de atât. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”, a dezvăluit Gabriela Dima.

În ce va investi Gabriela Dima premiul de la Masterchef România?

Gabriela Dima a fost declarată câștigătoarea Masterchef România 2022 și a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro. În finala concursului culinar, ea pregătit un desert, biscuite cu nuci, cremă de brânză de capră, coulis de căpșuni și pară poșată în vin, cu care i-a cucerit pe jurați,

ADVERTISEMENT

Într-un interviu oferit pentru Click.ro, Gabriela Dima a dezvăluit în ce va investi banii câștigați. Își dorește să-și facă propriul studio pentru a duce la alt nivel pasiunea sa pentru gătit.

„Cu banii din premiu îmi doresc foarte mult un studio de gătit, unde să îmi desfășor activitatea din online, să o duc la un alt nivel, să filmez rețete, să gătesc pentru prieteni, să nu mai arate casa mea ca un studio de filmări”, a declarat Gabriela Dima.

ADVERTISEMENT

Totodată, câștigătoarea Masterchef are în plan să își facă o fermă de gâște. Gabriela promovează beneficiile consumului preparatelor obținute din carnea acestor păsări.

„De asemenea, având în vedere dragostea mea pentru pământ, mi-aș face o fermă de gâște, dar nu cred că îmi ajung banii. Nu știu, trebuie să studiez problema.

Ador carnea de gâscă și se găsește foarte greu în magazinele din România, plus că am posibilitatea de promovare și de educare a publicului în ceea ce privește consumul cărnii de gâscă pe pagina mea de Instagram”, a adăugat Gabriela Dima.

Gabriela Dima visează la o carieră în domeniul televiziunii

De altfel, Gabriela Dima a mărturisit că s-a îndrăgostit de tot ceea înseamnă televiziune și că i-ar plăcea să-și clădească o carieră în acest domeniu.

„M-am îndrăgostit de TV, să fiu în fața camerelor, să improvizez. Am fost întrebată la MasterChef unde mă văd peste cinci ani, iar răspunsul meu a fost ‘tot aici’.

S-au amuzat și au fost indignați, după care am continuat și le-am explicat că mă văd tot la MasterChef, dar în calitate de jurat, nu de concurent”, a explicat Gabriela.

ADVERTISEMENT