News

Gabriela Firea a fost externată de la Spitalul Cantacuzino: „Nu mor caii când vor câinii”

08.07.2019 | 18:58
Gabriela Firea a fost externata de la Spitalul Cantacuzino Nu mor caii cand vor cainii
Gabriela Firea a fost externată de la Spitalul Cantacuzino *foto: facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat prin intermediul rețelei de socializare facebook faptul că a fost externată de la Spitalul Cantacuzino în urma ultimei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o și a anunțat că s-a întors acasă, alături de familie. Firea a publicat și mai multe poze, atât alături de cei de acasă cât și de medicii de la Spital cărora a ținut să le mulțumească pentru tot efortul depus.

Gabriela Firea a fost externată de la Spitalul Cantacuzino

Gabriela Firea a ținut să mulțumească familiei pentru faptul că au fost alături de ea în această perioadă grea: „Nicăieri nu e mai bine ca acasă!!! După o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viaţa obişnuită e ca o nouă şansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, aşadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare şi dornică să mă întorc la viaţa normală. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soţul meu Florin, care mi-a fost sprijin şi izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de năzdrăvanii mezini Zian şi de David, dar şi de mama, surorile şi fratele meu, de cumnaţi, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”.

Firea le-a mulţumit medicilor şi personalului de la Spitalul Cantacuzino care au ajutat-o să treacă cu bine, fără probleme, peste o afecţiune deloc simplă sau banală. „Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. Sunt convinsa că dedicarea şi profesionalismul lor nu reprezintă o excepţie, ci regula în sistemul românesc de sănătate. Am această confirmare inclusiv de la reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat, înainte de operaţia finală, şi care mi-au spus că ar procedat la fel ca echipa din România”, a mai scris Firea.

Gabriela Firea a fost externată de la Spitalul Cantacuzino *foto: facebook
Gabriela Firea a fost externată de la Spitalul Cantacuzino *foto: facebook

Gabriela Firea o să revină la primărie după perioada de recuperare

Primarul Capitalei a explicat faptul că va reveni la primărie după o perioadă de recuperare post-operatorie: „Urmează o perioadă grea, aşa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea şi bunele intenţii cu care eu şi echipa mea luptăm pentru bucureşteni vor prevala în faţa atacurilor nedrepte şi ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziţiei. Nu mor caii când vor câinii, da?”, a mai scris Firea.

Pe lângă acest status, Gabriela Firea a publicat mai multe fotografii. Într-una apăre ea alături de soțul și de copiii săi, în altele apare alături de medici și personalul medical de la Spitalul Cantacuzino. Gabriela Firea a anunțat pe 29 iunie că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului, că totul a decurs fără niciun fel de complicaţii.

Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat