ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea: ”Abia aștept întâlnirea domnului Nicușor Dan cu caracatița mea”. O va găsi doar ”în farfurie dacă o comandă de la restaurant”

Autor: Robert Cristea | 29.09.2020 | 14:21
Gabriela Firea: ”Abia aștept întâlnirea domnului Nicușor Dan cu caracatița mea”. O va găsi doar ”în farfurie dacă o comandă de la restaurant”
Gabriela Firea: ”Abia aștept întâlnirea domnului Nicușor Dan cu caracatița mea”. Sursa foto - colaj hepta.ro

Gabriela Firea l-a ironizat marți pe Nicușor Dan, într-o declarație susținută la sediul PSD din Kiseleff. Președintele executiv din PSD consideră că atacurile nefondate i-au distrus campania pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Au fost atacuri la persoană. S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul. Pai mergeți și vedeți cum arată Voluntariul”, a afirmat Gabriela Firea.

Proaspăt învinsă la alegerile locale, Firea nu are de gând să facă un pas în spate și anunță ca va merge în Parlament.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, atac ironic la adresa lui Nicușor Dan

„Au fost atacuri la persoană. S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul. Pai mergeți și vedeți cum arată Voluntariul. Eu abia aștept întâlnirea domnului Dan cu caracatița mea, pentru că nu va fi decît în farfurie dacă o comanda de la restaurant” – Gabriela Firea.

Aceasta susține că a pierdut voturi din cauza scandalului legat de lipsa apei calde din București. Această problemă a fost pasată în ultima perioadă ca o minge de ping-pong între Gabriela Firea și Guvern.

„Pe mine m-a dezavantajat în mod nedrept campania din online cu privire la apa caldă. Că eu opresc apa caldă, că sunt masochistă. Acum adevărul iese la suprafață. Nicușor Dan recunoaște faptul că problema termoficării este una mai complicată și că abia de la primăvara va rezolva problema termoficării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a aspus că Podul Ciurel e foarte bun, dar se va gândi dacă va începe etapa a 2-a. Păi cum? Nu vrem să ajungem la Centură? Aseara mai spunea că analizează șantierul de la doamna Ghica. Pai vrea să rămână în șantier doamna Ghica până se decide el? Toate analizele spun că acolo era obligatriu un pasaj. Eu l-am început și mai aveam puțin și îl terminam și acum vine domnul Dan și spune că e nevoie de o analiză”, a spus Firea.

Gabriela Firea spune că a dublat scorul politic al PSD și că va merge în Parlament din iarnă.

ADVERTISEMENT
  • „La București am dublat scorul politic. Nu am de ce să fac un pas în spate. Se va face o analiză pentru fiecare județ în parte și organizațiile își vor lua propriile decizii și în primul CPN PSD se va face o analiză și la nivel national. Nu vreau eu să spun cine să dea un pas în spate sau în față. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!