ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea, acuzații grave la adresa Guvernului Orban: ”Măsluiește raportările COVID-19. Dovezi clare”

Autor: Adrian Baciu | 16.11.2020 | 22:20
Gabriela Firea, acuzații grave la adresa Guvernului Orban: ”Măsluiește raportările COVID-19. Dovezi clare”
Gabriela Firea, acuzații grave la adresa Guvernului Orban: ”Măsluiește raportările COVID-19. Dovezi clare”. Sursa foto: hepta.ro

Gabriela Firea a lansat, luni seara, o serie de acuzații extrem de grave la adresa Guvernului Orban, despre care spune, nici mai mult, nici mai puțin, că ”măsluiește” raportările COVID 19.

ADVERTISEMENT

În opinia fostului edil al Capitalei, Executivul face asta pentru a putea justifica alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie.

Mai mult, prim-vicepreşedintele PSD spune că există dovezi clare în acest sens, iar acestea ar fi fost deja aduse de vocea mai multor specialiști din domeniul medical.

Gabriela Firea acuză Guvernul Orban că măsluiește raportările COVID-19

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a afirmat luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că are dovezi conform cărora Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19. Din punctul său de vedere, Firea spune că miza este organizarea alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

ADVERTISEMENT

”Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor. Au schimbat procedura de raportare pentru a putea manevra informatiile.

Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile mincinoase ale lui Orban, despre rezultatele măsurilor luate de guvern”, scrie Firea.

Gabi Firea: ”Există dovezi clare”

Cap de lisă PSD pentru Senat, Firea spune că bolnavii Covid-19 neraportati anulează dreptul la viață a altor pacienți. Aceasta mai afirmă că nu este singura care susține acest lucru, iar specialiștii au adus dovezi în acest sens, susținând că un număr de cazuri care depășesc pragul de 10.000 este omis și raportat in zilele cu un număr mai mic de teste.

ADVERTISEMENT

”Bolnavii neraportați zilnic există, însă, și sunt înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți.

Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite de la raportare un număr de cazuri, în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic.

ADVERTISEMENT

Am analizat acest subiect grav la întâlnirea de azi cu social democratii din Sectorul 6, condusi de presedintele organizatiei, Gabriel Mutu.

Le transmitem tuturor locuitorilor din cartierele sectorului 6 : Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giulesti, Ghencea, Brancusi, Regie, Giulesti Sârbi etc că îi vom reprezenta cu seriozitate în Parlament si vom fi vocea lor care să îndrepte, nu doar să semnaleze abuzurile”, mai atacă Gabriela Firea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!