News
notix pixel id

Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan şi a lui Ludovic Orban: “Gogoși, manipulări, cinism”

05.12.2020 | 08:00
Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan şi a lui Ludovic Orban:
Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan şi a lui Ludovic Orban: "Gogoși, manipulări, cinism"Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, lansează atacuri grave asupra actualului edil al Bucureștiului, dar și la adresa premierului Ludovic Orban.

Social-democrata a distribuit o lungă postare pe Facebook prin care solicită informații cu privire la promisiunile electorale făcute de Nicușor Dan în campania pentru primăria generală a Capitalei și evidențiază lucrurile care nu s-au realizat într-o lună cu noul primar.

Nici prim-ministrul Ludovic Orban nu a scăpat de criticile candidatei PSD la alegerile parlamentare. Aceasta susține că șeful Executivului promite orice în schimbul voturilor, după ce ne-a supus la austeritate un an întreg.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea lansează acuzații grave asupra actualului primar al Capitalei și la adresa șefului Guvernului

„Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O lună cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamăgire cât cuprinde printre cei care și-au pus speranțe în el : apă caldă și căldură NU, lucrări dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei – NU investițiile la Metrou NU, reducerea poluării NU – ne-a scos ochii tuturor că vă primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plată stimulente financiare pentru persoane cu dizabilități, gravide, nou-născuți, testare PCR, FIV etc – NU.

Le promite după alegeri. Cine să-l mai creadă? Cine să-i mai creadă? Și Orban promite acum în disperare după voturi orice, după un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!

ADVERTISEMENT

A bifat și câteva DA-uri : campanie electorală pentru Orban – Domnul Haos în spitale și groparul economiei – DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare – DA, anunț că votează PNL – DA. De parcă ne-ar interesa pe cine recomandă.

Ne interesează doar să-și țină promisiunile din campanie. Dar, după cum chiar el a zis : bucureștenii trebuie să mai aibă răbdare. Plicușor Ban și Orban Sică Mandolină – a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare fata de oameni. Se încurcă în propriile minciuni. Le mai permiteți?”, este postarea distribuită de fostul primar general al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Fosta jurnalistă este populară pe rețelele de socializare. Mesajul de mai sus a reușit să strângă în jur de 3000 de reacții ale cititorilor acestuia și peste 500 de comentarii.

Nu este prima astfel de declarație a Gabrielei Firea. În data de 3 decembrie, candidata PSD pentru Senatul României a adus critici la adresa autorităților, în frunte cu Klaus Iohannis și nu a uitat nici de cel ce i-a luat locul în fotoliul Primăriei Capitalei sau de șeful Executivului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri