News

Gabriela Firea amenință cu judecata! Ce le transmite Primarul Capitalei celor care o critică

23.04.2019 | 13:30
Gabriela Firea ameninta cu judecata Ce le transmite Primarul Capitalei celor care o critica

Gabriela Firea a răbufnit! Aceasta îi amenință cu procese pe cei care dezinformează despre Primăria Capitalei. Primarul general al Bucureștiului a promis că îi va da în judecată pe toți cei care lansează informații false care știrbesc din prestigiul instituției a cărei conducere este. Ce mesaj aduce Gabriela Firea pentru cei care sunt vizați de judecată?

Firea amenință cu procese!

Gabriela Firea a susținut faptul că s-a săturat de inforrmațiile false care știrbesc autoritatea și prestigiul insituției principale din București, așa că amenință că va face dreptate în judecată. “Cred că ne unește dorința de a face ceva bun, trainic în București. Că fiecare are o altă soluție este adevărat, de aceea suntem și în grupuri politice diferite, însă cred că între noi trebuie să existe respect. (…) Avem peste 100 de proiecte pe ordinea de zi.

Din fericire în București se construiește legal eu am decis, Nu vom mai lăsa ca minciuni despre activitatea mea și a consilierilor generali să fie transmise pe rețele de socializare. Ne vom apăra în instanță. Nu suntem reclamagii de profesie, Nu îmi place să reclam, nu facem altceva decât să apărăm prestigiul, a decarat Gabriela Firea la începutul ședinței CGMB.

Gabriela Firea amenință cu procese!
Gabriela Firea amenință cu procese! Primarul general al Capitalei nu mai suportă nedreptate

Dezbatere pentru bugetul Capitalei

Primarul general al Bucureștiului a făcut o serie de declarație, în cursul zilei de marți, în cadrul unei ședințe de consiliu la Primăria Capitalei, despre bugetul orașului. „Firește că ne-am fi dorit și noi să alocăm bugete mai generoase și către infrastructură, către investiții, către sănătate, să avem un transport public civilizat, și bineînțeles, un procent alocat și domeniului cultural”, a declarat sursa citată.

„Suntem din nefericire într-un an mai dificil financiar, acel miliard de euro despre care se vorbește în presă că ar fi bugetul capitelei se dovedește o himeră. Niciodată în ultimii ani primăria capitalei nu a primit de la Ministerul de Finanțe un miliard de euro.”